-

Galatasaray Real Madrid Maçı ne zaman hangi kanalda?

8 Nisan 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Real Madrid Galatasaray ilk maçı 3-0 bitmişti.Rövanş maçı olan Galatasaray Real Madrid rövanş maçı Salı gecesi saat 21.45'te başlayacak ve Star TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid, İstanbul'a geldi 
Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray'ı İspanya'da 3-0 yenen Real Madrid Salı günü oynanacak rövanş maçı için İstanbul'a geldi. 21 kişilik kadrosu ile Türkiye'ye gelen Real Madrid takımı ve çalıştırıcısı Jose Mourinho, kendilerine tahsis edilen otobüsle kalacağı otele gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Galatasaray'la karşılaşacak 21 kişilik Real Madrid kadrosu şöyle:

Real Madrid kadrosu

Galatasaray Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?Casillas, Diego Lopez, Adan; Jesus, Varane, Pepe, Coentrão, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Nacho; Khedira, Essien, Modric, Callejon, Di María; Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Benzema, Higuain, Morata.

Real Madrid Galatasaray Maçının hakemi belli oldu

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak maçın hakemi belli oldu.

TFF'den yapılan açıklamaya göre; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek. Lannoy'un yardımcılıklarını Frédéric Cano ve Michael Annonier yapacak. Laurent Stien'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Antony Gautier ve Ruddy Buquet.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-