-

Çaykur Rizespor'un A2 takımına Harlem Shake cezası

11 Nisan 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un A2 takımı futbolcuları deplasmanda kampa girdikleri sırada kaldıkları otel odasında Harlem Shake dansı yapıp, görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayınladı.



Çaykur Rizespor yönetimi de bu 8 futbolcuyu takımdan uzaklaştırdı. Çaykur Rizespor A2 takımı hafta sonu deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç için bir otelde kampa girdi. Takım futbolcularından Samet, Mesut, Burak, Yusuf, İsmail, Can, Onur ve Caner otel odasında, son zamanların en büyük çıkış yapan dansı olan Harlem Shake dansı yapıp, görüntüleri kayda aldı. Futbolcular görüntüleri daha sonra bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladı.

Kampta çekilen dans görüntüleri Çaykur Rizespor yönetimini kızdırdı ve 8 futbolcu takımdan uzaklaştırıldı. Çaykur Rizespor'un alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Kasap, 8 futbolcu ile ilgili kararın cumartesi günü yapılacak toplantıda verileceğini belirterek, "Görüntüler eşliğinde yönetim bir karar alacak" dedi. Bu arada Çaykur Rizespor A2 takımı, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.





0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-