-

Baha Bahadır - Yetenek Sizsiniz Türkiye Final 2013 performansı

12 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının en beğenilen yarışmacısı, finale kadar büyük ilgi ile yükselen Baha Bayırlı final bölümünde de izleyen herkesi kendine hayran bıraktı. Minik Baha 4 yaşında olmasına rağmen muhteşem yeteneği ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor.
Hiçbir eğitim almadan bateri çalmayı öğrenen Baha Bayırlı sadece televizyonlardan gördükleriyle tıpkı profesyonel bir baterist gibi bateri çalmaya devam ediyor. Yine aynı şekilde sadece TV programlarından sayıları saymayı öğrenen minik Baha bu yetenekleriyle izleyenleri kendine hayran bıraktırıyor.


Baya Bahırlı yarışmaya katıldığı ilk bölümde Hakim Bey adlı şarkıyla bateri ile eşlik ederek jüriden 3 EVET oyu almış ve 2. turun yolunu tutmuştu. Daha ilk bölümde şirinliği ve sempatik tavırları ile izleyenlerin gönlünü fetheden Baha’nın 2. tur performansı sabırsızlıkla bekleniyordu.

2. tur bölümünde baterisini daha da büyüten Baha Bayırlı bu kez Barış Manço’dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa şarkısına eşlik etti. Bu 2. tur performansı sonrasında salonda yapılan seyirci oylaması sonrası %99 oy alan Baha Bayırlı bu oyla yarı finale çıkmıştı.



Yarı Final bölümüne kadar gelen Baha Bayırlı bu bölümde yine muhteşem bir gösteriye imza attı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin en sevilen yarışmacısı Baha Bayırlı yarı finalden %94 oy alarak finale yükseldi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-