-

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'dan görüntüler

13 Mart 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Modaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, 12-16 Mart tarihleri arasında Karaköy Antrepo 3'te 8. kez düzenleniyor. Beş gün sürecek olan etkinlikte ünlü isimler de podyuma çıkacak

Aralarında oyuncu Selin Demiratar, Hatice Aslan, şarkıcı Hadise’nin de olduğu çok sayıda ünlü ismin takip ettiği defilede Didem Soydan Özge Ulusoy gibi ünlü modeller podyuma çıktı.



Modaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, 12-16 Mart tarihleri arasında Karaköy Antrepo 3-te 8. kez düzenleniyor. Beş gün sürecek olan etkinlikte ünlü isimler de podyuma çıkacak

Aralarında oyuncu Selin Demiratar, Hatice Aslan, şarkıcı Hadise’nin de olduğu çok sayıda ünlü ismin takip ettiği defilede Didem Soydan Özge Ulusoy gibi ünlü modeller podyuma çıktı.
SEÇKİN ŞENVARDAR-MİLLİYET MAGAZİN SERVİSİ
 

Defileyi izlemeye gelenler arasında Buruk'un eşi Okan Buruk, gazeteci Hıncal Uluç, Cem Yılmaz'la evlendikten sonra podyumları bırakan eski model Ahu Yağtu, Kuzey Güney dizisi oyuncularından Fırat Çelik, Serhat Teoman, Buğra Gülsoy ile evlilik hazırlıkları sevgilisi Nilüfer Gürbüz, Nebahat Çehre, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Ceylan Çapa, Işıl Rençber gibi ünlü isimler vardı. Buğra Gülsoy'un sevgilisi Gürbüz, görüntülenince panikledi ve bir yandan da mini eteği nedeniyle zor anlar yaşadı. Çift defileden el ele ayrıldı.


Ahu podyumu bıraktı

Defileyi izlemeye gelenler arasında Buruk-un eşi Okan Buruk, gazeteci Hıncal Uluç, Cem Yılmaz-la evlendikten sonra podyumları bırakan eski model Ahu Yağtu, Kuzey Güney dizisi oyuncularından Fırat Çelik, Serhat Teoman, Buğra Gülsoy ile evlilik hazırlıkları sevgilisi Nilüfer Gürbüz, Nebahat Çehre, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Ceylan Çapa, Işıl Rençber gibi ünlü isimler vardı. Buğra Gülsoy-un sevgilisi Gürbüz, görüntülenince panikledi ve bir yandan da mini eteği nedeniyle zor anlar yaşadı. Çift defileden el ele ayrıldı.
 

Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy’un defiledeki cesur göğüs dekoltesi dikkat çekti. Daha önce Ulusoy'un sevgilisinin koyduğu dekolte yasağı böylece kalkmış oldu. Ayrılık sonrası ilk kez dekolte bir tasarım taşıyan Özge Ulusoy defilede tüm dikkatleri üzerine çekti. Defileyi izlemeye gelenler arasında Hadise ile oyuncu Hatice Aslan da vardı. Hadise Türkiye Müzik Ödülleri'nde adaylığı bulunmamasını kafasına takmadığını katılanları tebrik ettiğini söyledi. 
Defileyi aynı zamanda kıyafetlerini hazırlayan kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte izleyen Hadise, "Her şeye bir yorumum var ama Türkiye Müzik Ödülleri için bir yorum yapmayacağım. Katılanlara başarılar" dedi. "Lale Devri" dizisinin 50 yaşındaki Zümrüt Taşkıran'ı Hatice Aslan da mini eteğiyle ilgi odağı oldu. Kendisinden küçük sevgilisi Kenan Ece ile ayrılan Aslan, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. 



Defilenin gözdesi Özge

Hacı Sabancı’dan ayrılan manken Özge Ulusoy’un defiledeki cesur göğüs dekoltesi dikkat çekti. Daha önce Ulusoy-un sevgilisinin koyduğu dekolte yasağı böylece kalkmış oldu. Ayrılık sonrası ilk kez dekolte bir tasarım taşıyan Özge Ulusoy defilede tüm dikkatleri üzerine çekti. Defileyi izlemeye gelenler arasında Hadise ile oyuncu Hatice Aslan da vardı. Hadise Türkiye Müzik Ödülleri-nde adaylığı bulunmamasını kafasına takmadığını katılanları tebrik ettiğini söyledi. 
Defileyi aynı zamanda kıyafetlerini hazırlayan kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte izleyen Hadise, "Her şeye bir yorumum var ama Türkiye Müzik Ödülleri için bir yorum yapmayacağım. Katılanlara başarılar" dedi. "Lale Devri" dizisinin 50 yaşındaki Zümrüt Taşkıran-ı Hatice Aslan da mini eteğiyle ilgi odağı oldu. Kendisinden küçük sevgilisi Kenan Ece ile ayrılan Aslan, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. 
 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-