-

Chill-Out Festival Istanbul 2013 ne zaman - biletler

14 Mart 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Festival sezonu Chill-Out Festival Istanbul 2013 ile açılıyor! 

Tindersticks (İngiltere)
Quantic & Frente Cumbiero Presents Ondatrópica (İngiltere / Kolombiya)
Nouvelle Vague (Fransa)
Gilles Peterson (İngiltere)
The Archives (ABD)
La Yegros (Arjantin)
Gigamesh (ABD)
Rayko (İspanya)
Alp Ersönmez "Cereyanlı" (Türkiye)
Mira (Türkiye)
Lounge 96 Allstars & Red Bull Music Academy DJs: Can Tanca, Mehmet Garan, Dj Yakuza, Style-Ist, Cem Salman, Can Ünal, Metin Barım, Murat Kanar, Doğan Aktay, Gökhan Işık, Berke Yavuz, Mao Mak, Ahu

Tüm müzikseverler tarafından yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen ve Lounge FM 96.0 farkıyla gerçekleştirilen Chill-Out Festival Istanbul, 19 Mayıs Pazar günü sabah 12.00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar, doğanın içinde, açık havada, dünya çapında isim yapmış birbirinden ünlü sanatçı ve grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyimi yaşatacak. 




8. senesinde, genişleyen festival alanı, bir tanesi havuz başında olmak üzere 2 ayrı sahnesi ve elbette yüksek hizmet kalitesi ile benzersiz Chill-Out Festival deneyimi tüm katılımcılara yeryüzündeki cenneti vaadediyor.

Geçtiğimiz yıllar süresince 50,000’i aşkın müzikseverin katılımıyla gerçekleşen ve 'Festival' kavramına getirdiği yeni boyutu bu yıl bir sonraki aşamaya taşıyacak olan Chill-Out Festival Istanbul, gerek müzikal içeriği, gerekse hizmet kalitesi ve yaratılan eşsiz atmosfer ile müzikten daha fazlasını gerçek "Chill-Out Festival deneyimi"nde buluşturuyor.

Kesintisiz 12 saat müziğin olacağı festivalin onur konuğu, 20. yıl turnelerinin başlangıcı için Chill-out Festival Istanbul'u seçen, bağımsız müzik sahnesinin en önemli gruplarından Tindersticks! Quantic ve Frente Cumbiero’nun, arkalarına British Council’in desteğini alarak başlattıkları projesi Ondatrópica, Türkiye'deki ilk performanslarını Chill-Out Festival Istanbul 2013’de göstermeye hazırlanıyor. Ülkemizde hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan, Bossa Nova tarzının öncüleri Nouvelle Vague, modern müzik tarihinin en önemli bestelerine getirdikleri yorumlarla festivalin en eğlenceli gruplarından biri olacak. Thievery Corporation'dan tanıdığımız Eric Hilton'ın reggae müziğine yeni bir soluk getirdiği projesi The Archives ve Güney Amerika'nın son zamanlarda çıkardığı en önemli vokallerinden biri kabul edilen La Yegros da Türk dinleyicileri ile ilk defa Chill-Out Festival Istanbul 2013'de buluşacak olan gruplardan. Acid Jazz akımının yaratıcısı, DJ'lerin DJ'i olarak anılan efsane isim Gilles Peterson, festivali temposu en yüksek anlarına taşımak için yerini alıyor.

Festivalin bu sene ilk kez müzik severlere sunacağı havuz başındaki Red Bull Music Academy sahnesinin yıldızları ise yeni dönem disko müziğinin son dönemlerdeki en önemli isimleri Gigamesh ve Rayko olacak. Bu muhteşem sanatçı kadrosu içinde ülkemizi temsil etme görevini de Türkiye’nin en önemli basçıları arasında yer alan Alp Ersönmez'in "Cereyanlı" projesi ve Portecho'dan tanıdığımız Tan Tuğçan'ın başını çektiği Mira üstleniyor.
Bostancı İDO İskelesi Önü: 18.00 – 20.30 saatleri arasında.

"Heaven on Earth"
Kemer Golf & Country Club
19 Mayıs 2013, Pazar - 12:00

Kaynak : Biletix

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-