-

Aşk Kırmızı Filmindeki sevişme sahneleri olay oldu

14 Mart 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

2 kadın ve 1 adam arasında geçen aşk hikayesinin anlatıldığı Aşk Kırmızı isimli filmde cesur sahneleriyle internette tıklanma rekorları kırıyor.Gala öncesikonuşan filmin oyuncularından Tayanç Ayaydın o sahneler için şu sözleri söyledi...Kendi adıma o kadar keyifle çalıştım....Dolayısıyla çok keyifli, çok güzel paylaşımlar geçirdiğimiz bir süreç geçirdik. Biz çekerken çok keyif aldık

“Aşk Kırmızı”; aslında herkesin masum olduğu bir aşk hikayesiyle, aşk ve sadakat kavramlarına farklı bir bakış açısı sunuyor. Senaryosu ve yönetmenliği Osman Sınav’a ait “Aşk Kırmızı”; ilk aşkına olan tutkusu ile çok sevdiği karısına olan aşkı arasında kalan bir adamın çaresizliğini beyazperdeye taşıyor. “Aşk Kırmızı”; herkesin masum olduğu bir aşk hikayesiyle izleyicilerini, yüzleşilmesi ve cevaplanması zor sorularla baş başa bırakıyor.Yıllar önce ilk aşkı Nazlıgül’ü kaybettiğinde çok acı çeken, yaralarını çok sevdiği Zeynep’le saran Ferhat (Tayanç Ayaydın), yarım kalan aşkını kalbine gömen, Ferhat’tan sonra seviştiği hiçbir erkeğin gözlerine bakmayan Nazlıgül (Nurgül Yeşilçay) ve kocasına deliler gibi aşık, bir gece bile ondan ayrı uyumaya dayanamayan Zeynep (Ezgi Asaroğlu); şimdi, hiç akıllarına gelmeyen sorulara cevap arıyorlar…“Aşk Kırmızı”da aynı zamanda; Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu, Güneş Çağlar, Serdar Yeğin, Sertaç Boztepe, Ceren Mertadam, Irmak İpek Altın, Özlem Hasgül, Tuğçe Karabacak ve Murat Bezek rol alırken, usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor. “Aşk Kırmızı”nın müzikleri ise, Mehmet Erdem ve Alper Atakan tarafından hazırlandı.Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Aşk Kırmızı”; 15 Mart 2013 tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.







 Gala öncesikonuşan filmin oyuncularından Tayanç Ayaydın o sahneler için şu sözleri söyledi...  
Kendi adıma o kadar keyifle çalıştım....
 
 2 kadın ve 1 adam arasında geçen aşk hikayesinin anlatıldığı Aşk Kırmızı isimli filmde cesur sahneleriyle internette tıklanma rekorları kırıyor.
 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-