-

Nazilli taraftarı Tunahan Uğur kimdir?

15 Şubat 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Henüz 12 yaşındaydı ve amansız bir hastalığın pençesinde yaşam savaşı vermesiyle tanıdık.
Sağlıklı günlerindeyken Tunahan Uğur’un alt yapısında oynadığı Nazilli Belediyespor sevgisini duyan Başkan Alıcık’ın yardım eli uzattığı Tunahan, daha sonra ise ağır hastalığına ve gördüğü ağır tedaviye rağmen sosyal medya üzerinden yapılan dayanışma ile Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcuların duyarlılığı ile son günlerinde de olsa mutlu edildi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaraylı futbolcuları bir anda karşısında gören minik Tunahan’ın şaşkınlığı ve mutluluğu dikkat çekmişti. Milli futbolcuların imzalayıp hediye ettiği Galatasaray forması ile atkıyı alırken büyük sevinç yaşayan Tunahan bugün ise yaşam savaşı veriyor.
Genç Galatasaraylıdan kötü haber var
YOĞUN BAKIMDA

Birçok kişinin, geçtiğimiz hafta milli futbolcuların ziyareti ile kendisini tanıdığı fanatik Galatasaraylı ve Nazilli Belediyesporlu 12 yaşındaki kemik kanseri hastası Tunahan Uğur'un durumunun kötüye gittiği öğrenildi. Sabah saat 04:00 sıralarında yoğun bakıma alındığını öğrenilen Tunahan’ın ailesi durumunun ağır olduğunu ifade ederek tüm sevenlerinden dua beklediklerini söyledi.

SOSYAL MEDYADA DUALAR TUNAHAN'LA

Galatasaraylı milli futbolcuların ziyaretinin ardından Tunahan'ın için atılan #DualarımızSeninleTunahan, #TunahanKardeşimizİçinDuaEdelim ve #DayanAslanTunahan başlıklı twitler, Tunahan’ın ağırlaşarak yoğun bakıma alındığı haberinin ardından, herkes onun için iyi dileklerini yazmaya başladı. Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Tunahan'a başta memleketi Nazilli, Nazilli Belediyespor taraftarları olmak üzere Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarından da büyük destek var.

İŞTE ATILAN BAZI TWITTER MESAJLARI;

Elif ş.: Daha hep beraber nice sampiyonluklara , kupalara sevınecegız ! Yeliz: Allah acil şifalar versin Ege Aksakal: daha nice zaferler görücez dayan kardeşim İlke: Aslan gibi savaş Tunahan Gamze Hatipoglu: Allah Tunahani ailesine ve sevdiklerine bagislasin insallah..

!! GS-1905&İST-34 !!: İnşallah iyi haberlerini alacaz Tunahan...

Attartt: Allah yardımcın olsun, acil şifa versin.

Çağrı Kahraman: Yaşama sıkı sıkı tutun fanatik bir beşıktaşlı olarak dualarımız seninle daha görecek cok günlerin var :/ uuu...beybiii ? 19?5: Sen galatasaraylısın aslan parçası dayanacağını bize göster ben buyum işte de hadi çık o pis odadan gülümse bize Yaren Avcılar: Dayan Tunahan, dualarımız hep seninle uuu...beybiii ? 19?5: Allah'ım onu önce ailesine sonra galatasaray ailesine bağışla amin.

Eda: sen acı çekme, sen üzülme n'olur! iyi ol aslan parçası! Mustafa Gölbek: Haydi Tunahan dayan Aslanım..

Skrillexgillerdenafi: Galatasaray aşiği Tunahan yoğun bakimdaymiş. Allah yardimcin olsun.Hastaligin rengi takimi olmaz beyler.

Nazillispor: Efe Yürekli Kardeşimiz Dualarımız Seninle...

Tuğçe Kuçak: ufacık gönlüne sarı kırmızıyı sığdıran çocuk dayan! Eşref Özbağcı: Allah yardımcın olsun kardeşim...

Gülşah: Fenerbahçelisi Beşiktaşlısı Trabzonsporlusu...Herkes Tunahan Kardeşimiz İçin Dua Etmeli.O Daha Cok Küçük :-(

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-