-

Malatya,Bursa, Erzurum'da okullar tatil edildi mi?

7 Ocak 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Malatya'da okullar Tatil

Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Malatya ve Malatya Merkeze bağlı Okullar 1 gün kar tatili yapacak.


Bursa

Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde okullar bir gün süre ile tatil edildi. 

ERZURUM'DA KAR TATİLİ 1 GÜN DAHA UZATILDI
Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.
Erzurum İl Kriz Merkezi'nden yapılan açıklamada; "Erzurum merkez Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim, özel eğitim merkezleri ve liseler 08 Ocak 2012 Salı günü bir gün süreyle tatil edimleş olup kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli çalışanlar da idari izinli sayılacaklardır." denildi.



Elbistan

Elbistan’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonunda okulların bir gün süreyle tatil edilmesine karar verildi.
Çarşamba günü öğrenciler ders başı yapacak.


Bayburt'ta Tatil kararı


Akşam saatlerinde Valimiz Sayın Hasan İPEK başkanlığında, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Emniyet Müdürü Celal AYDOĞAN, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı DEMİREZEN, , İl Özel İdare Genel sekreteri Ziyeddin BABACAN, Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan ÇALIŞKAN, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan SAKA ve İl Sağlık müdürü Dr. Zülkarni Özbek’in katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.
            
             Toplantı sonunda yoğun kar yağışı nedeniyle İlimiz merkez ve İlçelere bağlı birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı bu yüzdende taşımalı eğitimin yapılamayacağı bu nedenle de ilk, orta ve liseler ile kamuda çalışan engelli vatandaşlar ile Hamile bayanlar için 08.01.2013 Salı gününün de tatil olmasına karar verilmiştir.



0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-