-

Ayda Mosharraf kimdir - biyografi ve hayatı

29 Ocak 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında Ayda Mosharraf, yorumuyla herkesi büyüledi.



Yarışmanın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Murat Boz’un takımında yer alan Ayda, seslendirdiği ‘İsyan’ şarkısıyla seyircileri ve jüriyi oldukça etkiledi. Hadise’nin isteği üzerine şarkıyı ikinci kez seslendiren Ayda, Twitter’da da oldukça ilgi gördü.

Birçok ünlü ismin genç yarışmacı için tweet attıkları sırada söylediği şarkının sahibi Halil Sezai’nin yorumu ise oldukça dikkat çekti. Sezai, arkadaşlarının programı izlemesi için uyarıda bulunmaları sonrasında “Dinledim dinledim arkadaşlar. Benden güzel okudu şarkımı Ayda. Geçmişe götürdü çok sevdim. Ağzına ruhuna sağlık..” diyerek Twitter üzerinden Mosharraf’a olan desteğini dile getirdi.


Ayda Mosharraf 21 yaşında, yarışmaya İngiltere'den katılıyor. Nefes aldıkça ve verdikçe müziği yaşadığını söylüyor. Kendi müziğini Türkiye'deki insanlara tanıtmak istiyor. Türk kızı olarak yarışmada olmaktan gurur duyuyor. 10 yaşında şarkı söylemeye başlayan Ayda, daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye 2011 elemelerine katılmış, Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye'ye yönlendirilmişti.

Ayda Mosharraf 2012'de tekrar O Ses Türkiye'de

Ayda 22 yaşında. O Ses Türkiye'ye İngiltere'den katılıyor, öğrenci. Müziği çok seviyor ve Türkiye'yi uluslararası müzikte temsil etmek istiyor. Elemede Kings Of Leon'dan Sex On Fire şarkısını söyledi. Geçen sene Hülya Avşar'ın takımına katılan Ayda düelloda Hülya Avşar tarafından elenmişti. Bu sene tüm jüri üyelerinü döndüren Ayda Mosharraf, Murat Boz'u seçti ve Murat Boz'un takımına katıldı. Böylece Çağrı Emrah Yıldırım ile aynı yoldan gitti.

kaynak:turuncutime









0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-