-

Ankara'da okullar Tatil olacak mı - 08.01.2013 - Kar Tatili

8 Ocak 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Başkent Ankara'da günlerdir beklenen kar yağışı bu gün akşam saatlerinde başladı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre Ankara'da kar yağışı Salı ve Çarşamba günüde devam edecek. Başkent'te başlayan kar yağışı ile birlikte öğrencilerin aklına Ankara'da okullar tatil olacak mı sorusunu getirdi. 

Ankara'da şu ana kadar okulların tatil ettirecek bir kar yağışı yaşanmadı. Geçen seneki yağışlar göz önüne alındığında bu kadarlık bir kar yağışında Ankara'da okulların kar tatili edilmesi söz konusu değil. Ama bu gece ve yarın kar yağışının etkisini arttırması durumunda Ankara Valiliği okulların tatil edilmesi konusunda gerekli açıklamaya yapacaktır. 


Ankara'da, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi. Araçlar saatlerce trafikte mahsur kaldı. 

Hafta sonunu Güneşli ve güzel bir hava ile bitiren Başkent, yeni haftaya kar yağışı ile başladı. Akşam saatlerinde yoğun olarak başlayan kar yağışı, iş çıkışı saatine denk gelince Ankara trafiğini durma noktasına getirdi. Ankara'nın en önemli yollarından olan Mevlana Bulvarı'nda trafik durma noktasına geldi. Ambulanslar bile ilerleyemez oldu. Mevlana Bulvarı, hem Samsun istikametine hem Konya istikametine trafik tamamen kilitlendi. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tuzlama ekipleri de trafik yüzünden ilerlemekte güçlük çekti. 

Ankara'daki kar yağışı vatandaşları da etkiledi. Mevlana Bulvarı'ndaki otobüs ve dolmuş duraklarında Başkentliler saatlerce beklemek durumunda kaldı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-