-

7-8 Ocak 2013'de Tatil olan iller ve okullar 07.01.2013

7 Ocak 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

 Kar yağışı yoğun bir şekilde geliyor. Okullara kar tatili var mı , kar yağışının  durumuna göre valiliklerden ve

 milli eğitim müdürlüklerinden haber geldikçe bu 
sayfadan bilgi vereceğiz. 

Ocak 2013 Salı Okullara Kar tatili Var mı ?


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarılara göre, yağışlar bu gece (7 Ocak Pazartesi) saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik ile Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ve Karabük etrafında karla karışık yağmur ve kara dönüşecek. Zamanla etkisini artıracak yağışların yarın öğle saatlerinden sonra ve Salı günü kuvvetli, yer yer yoğun olmak üzere kar şeklinde devam etmesi bekleniyor. İstanbul Ankara Bursa Kar tatili var mı yarın belli olacak.
Kars’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarından itibaren 2 gün süre ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.
Kars Valiliği’nden yapılan açıklamada, Kars’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarından itibaren ilk ve orta dereceli okullar iki gün süreyle tatil edildi. Yapılan açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan engelli ve hamile memurlar da 2 gün süre ile izinli sayılacak.
Erzurum’da okullara kar tatili
Erzurum’da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün süre ile tatil edildi.
Erzurum Valiliği’nden alınan bilgiye göre, Erzurum’da akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süre ile ara verildi.
Varto’da okullar 2 gün tatil edildi
Muş’un Varto ilçesinde okullar 2 gün süre ile tatil edildi.
Muş’ta etkili olan kar yağışı nedeni ile Varto ve bağlı köylerde okullar Pazartesi ve Salı günü için tatil edildi.
8 Ocak Salı Günü okullar tatil mi , Okullara kar tatili var mı ya da hangi illere kar tatili olacak. Bunu kar yağışının durumuna göre öğreneceğiz ve sayfamızda yer vereceğiz

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-