-

Ziraat bankası sınav sonuçları öğrenme sorgulama 2012

15 Aralık 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Merakla beklenen ziraat bankası sınav sonuçları açıklanıyor...

Ziraat bankası banko asistanı sınav sonuçlarıZiraat Bankası sınav sonuçları ne zamanaçıklanacak?,Ziraat Bankası sınav sonuçları2012.Ziraat Bankası sınav sonuçları daha açıklanmadı.Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklanması bekleniyor.




http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/sinav_sonuc.php 

Ziraat Bankası Sınav Sonuç Belgesi

17 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı ve İç Kontrolör Yardımcısı Yazılı sınav sonuçlarına itiraz süresi dolmuştur.


Şifremi Unuttum


Ziraat Bankası, borçlanma için SPK'ya başvurdu

Ziraat Bankası 7 milyar liralık ve 4 milyar 16 milyon 250 bin liralık (2 milyar 250 milyon dolarlık) borçlanma aracı ihraç etmek üzere Kurul'a başvurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bültenine göre, Ziraat Bankası AŞ 7 milyar liralık ve 4 milyar 16 milyon 250 bin liralık (2 milyar 250 milyon USD), Halkbankası AŞ 3 milyar liralık, Vakıfbank TAO3 milyar liralık, Deniz Faktoring AŞ 500 milyon liralık, Alternatifbank 150 milyon liralık ve Ziraat Finansal Kiralama AŞ 150 milyon liralık borçlanma aracı ihraç etmek üzere Kurul'a başvuru yaptığı bildirildi.

Nurol Yatırım Bankası AŞ 100 milyon liralık, Global Yatırım Holding AŞ 100 milyon liralık, Net Holding 100 milyon liralık ve Finans Faktoring Hizmetleri AŞ 50 milyon liralık tahvil ihracı için Kurul'a başvuru yaptı.

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayii AŞ 11 milyon 484 bin 366,40 milyon lirası bedelli ve 717 bin 772,90 lirası iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu. Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ 15 milyon lira bedelsiz ve Borova Yapı Endüstrisi AŞ 244 milyon 556 bin lira bedelli sermaye artırımı için Kurul'a başvurdu.

ZİRAAT ADAY İŞLEMLERİ TIKLA

-Kurul kaydına alınan menkul kıymetler-

Frigo-Pak Gıda Maddeleri Snayi ve Ticaret AŞ'nin 1 milyon liralık ve Akenerji Elektrik Üretim AŞ'nin 353 milyon 350 bin liralık bedelli sermaye artırımı Kurul kaydına alındı.

Şeker Finansal Kiralama AŞ'nin 50 milyon liralık, The House Cafe Turizm ve Ticaret AŞ'nin 3 milyon 800 bin liralık ve Rönesans Holding AŞ'nin 150 milyon liralık menkul kıymet ihracı Kurul kaydına alındı.

-Yeni faaliyet izni-

Arves Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ'nin, Kurul'un Seri: VIII, No:35 sayılı 'Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler İle Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ'i çerçevesinde değerleme hizmeti vermek üzere Kurul'ca listeye alınmasına karar verildi.

Citibank Overseas Investment Corporation'in sahip olduğu Akbank T.A.Ş.'nin paylarının bir kısmının devri neticesinde, Ak Portföy Yönetimi AŞ'nin sermayesinde meydana gelen dolaylı pay devrine onay verilmesi talebi Kurul'ca olumlu karşılandı.

Adaylar yaşadıkları şehirde bulanan şubelerde istihdam edilmek üzere sınava katılacak. Hatırlanacağı üzere Ziraat bankası 2500 Banko görevlisi alacaktı. Personel alımında 4 yıllık üniversite mezunlarının yanı sıra, bu yıl ilk defa lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunlarına da yaşadıkları il ve ilçelerde çalışma imkanı sunulacak.

Ziraat Bankası, 2 bin 500 banko asistanı, 500 servis görevlisi, 200 uzman yardımcısı, 30 iç kontrolör yardımcısı, 35 müfettiş yardımcısı olmak üzere toplam 3 bin 265 personel alımı yapacak.

İç kontrolör yardımcısı ve müfettiş yardımcısı yazılı sınavları 17 Kasım 2012 tarihinde 7 il merkezinde düzenlenecek. Teftiş Kurulu'nda uzmanlaşmaya gidilerek idari bilimler, hukuk ve mühendislik alanlarından olmak üzere 3 ayrı dalda sınav yapılacak. Böylelikle adaylar, alanlarına göre özel eğitimlerden geçirilerek çalışma alanlarına göre uzmanlaşmaları sağlanacak.

Banko asistanı, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı yazılı sınavları ise 24 Kasım 2012 tarihinde 21 il merkezinde düzenlenecek. Banko asistanı sınavına lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunları başvurabilirken, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı sınavlarına bölüm ayrımı yapılmaksızın 4 yıllık üniversite ve yüksekokul mezunları başvurabilecek.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-