-

Nagehan Kaşıkçı ne mezunu - Yaşı - Memleketi - Resimleri

12 Aralık 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

12.12.2012 tarihinde sürpriz bir şekilde Nagehan Kaşıkçı 

ile evlenen Necati Şaşmaz Türkiye'nin gündemine bomba 

gibi düştü..
               

                           



İşte Nagehan Kaşıkçı ile ilgili bazı bilgiler..

 Nagehan Kaşıkçı 25 Mayıs 1992 İstanbul Beşiktaş doğumlu, 21 yaşında.Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 3. sınıf öğrencisi 


İlgi alanları :  Kitaplar, Siyaset, Seyahat
Özellikleri   Son derece dürüst yaşından olgun bir kişiliğe sahip. Kendinden olgun erkeklerden ve zeki erkeklerden hoşlanıyor.Akıllı çekici,gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi seven birisi. Kıskançlıktan çok hoşlanmıyor.
Burcu         :  İkizler


Nagehan Kaşıkçı ünlü dizi oyuncusu Necati Şaşmaz’ın karısıdır. Nagehan Kaşıkçı ani bir kararla Necati Şaşmaz ile nikah masasına oturmasıyla gündeme geldi. 



41 yaşındaki oyuncu kendisinden 21 yaş küçük üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı ile 12.12.2012’de evlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 1992 doğumlu Kaşıkçı’nın aynı zamanda derin devlet ve çeteler konusunda kitapları bulunan ünlü yazar Ömer Lütfi Mete’nin de yeğeni olduğu açıklandı.

Şaşmaz’ın evlilik kararıyla “Kurtlar Vadisi” dizisinin ilk döneminde senaryoya katkıda bulunan ve 4 yıl önce kalp krizi sonucu ölen Mete’ye bir nevi vefa örneği gösterdiği konuşuluyor.

                                      
                                      

25 Mayın 1992 İstanbul doğumludur. Mukaddes ve Ahmet çiftinin kızıdır.
Muhteşem Yüzyıl dizisini takip edenlerin tanıdığı simalardandır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran karakterini canlandırmıştı. Necati Şaşmaz Nur Fettahoğlu ile gündeme gelmişti fakat Ömer Lütfi Mete'nin yiğeni olan Nagehan Kaşıkçı ile Nikah Masasına oturtu. Nagehan Kaşıkçı 1992 doğumludur.

                                 

Ömer Lütfi Mete Kurtlar Vadisinde senaryosuna katkı sağlamış ve dizide yapımcılık yapmıştır. Nagehan Kaşıkçı magazin dünyasında sıkça raslanan bir isim olmadığı için hakkında çok az bilgi bulunmaktadır.






3 yorum :

  1. он не педофил и вы неправильно думайте!Неджати желаю тебе счастья)

    YanıtlaSil
  2. polatım bemi brkp kmlere gttin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. polatım evlilik kurtlar vadisi gibi degil her şeyi sen kurtaramazsın hayatın birde gerçekleri var aynı muhteşem yüzyıl gibi entrikalarla dolu sen kırkbirsinde nagişde yirmi şimdi güzelde yirmiyıl sonra acaba yanında çıtırın olacakmı yada sen onun ihtiyaçlarını giderebilcenmi işte ozaman kardanpooooooooooollaaaaaaaaaaaaaatttttttttt oluceksin

      Sil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-