-

Kamil Sönmez öldü mü - hayatta mı - yaşıyor mu?

15 Aralık 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Ünlü sanatçı Kamil Sönmez’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Sönmez’in doktoru Doç. Dr. Eyüp Külah, sanatçının hayati riskinin devam ettiğini belirtti.
Yoğun bakımda tutulan Kamil Sönmez‘in hayati tehlikesinin devam ettiği ve sağlığına kavuşması için tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.



Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden yapılan açıklamada, Kamil Sönmez’in şeker hastalığına bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle 18 Şubat 2010′dan bu yana haftada 3 kez diyalize girdiği hatırlatıldı.
Sanatçı Sönmez’in 2 Aralık gecesi acil servise solunum sıkıntısı nedeniyle başvurduğu, acil hemodiyalize alınarak, şifa ile evine gönderildiği kaydedilen açıklamada, ”3 Aralık sabahı bilinç bulanıklığı, kusma ile beraber sol vücut yarısında kuvvet kaybı gelişmiş, beyin tomografisinde yaygın kanama saptanmıştır. Yoğun bakıma alınarak solunum destek cihazına bağlanmıştır. Beyin Cerrahisi tarafından acil olarak kanamaya müdahale edilmiştir. Halen hayati tehlikesi devam eden Sayın Kamil Sönmez, yoğun bakımda tüm tedbirler alınmış olarak izlenmektedir” denildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-