-

Esra Ceyhan Hayvanseverlerle dalga geçti - Kanal 7 izle

23 Aralık 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


 Cahilliği, ukalığı, kibirli davranışları, yapmacık ve soğuk tavırlarıyla bilinen Esra Ceyhan son yıllarda  iyice  gözden düşmüş ve adından  söz ettiremez olmuştu.Lakin ölen kedisi için mezar yaptıran kocaman yürekli bir adamla dalga geçerek utanmadan dakikalarca kahkalar atarak büyük bir terbiyesizliğe imza attı ve yeninden  adından söz ettirmeyi başardı... 


Esra Ceyhan’ın Kanal 7’de  hazırlayıp sunduğu, Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye programında çok ilginç anlar yaşandı.
İstanbul’da bir iş adamının ölen kedisi için 5 dönüm tarla alarak mermerden mezar yaptırması Esra Ceyhan’ın gündemindeydi.
Esra Ceyhan bu haberi kendi programında ekrana getirirken ki tavrı ve söyledikleri başta hayvan severler olmak üzere birçok kişi tarafından sert bir şekilde eleştirildi.
Haberi gülmekten sunamayan Esra Ceyhan:"O kadar komik ki gülüyorum böyle şeylere ne yapayım..." şeklinde tepki çekecek açıklamalar yaptı.
Bu video özellikle Facebook ve Twitter’da büyük tepkiler topladı 
Esra Ceyhan'ın programda takındığı bu tutumun ardından Kanal 7 sayfasında bir açıklamaya yer verdi



Esra Ceyhan'a büyük tepki

Sunuculuğunu Esra Ceyhan'ın yaptığı A'dan Z'ye programında ilginç anlar yaşandı.











İstanbul’da bir iş adamının ölen kedisi için mermerden mezar yaptırması haberini sunarken gülme krizine giren Ceyhan, hayvanseverlerin büyük tepkisiyle karşılaştı.
İŞTE ÜNLÜ İSİMLERİN GÖSTERDİĞİ TEPKİLER:
Selim Sabah;'Hayvanlara kendilerini adayanlar, bakanlar acil gidip tedavi olmalı, sevgisizlikten böyleler' diyen Esra Ceyhan'a kıyamet gelsin...
Reyhan KARACAEsra Ceyhan'ın programında "Bir kedi ölmüş sahibi mezar yapmış" diye kahkahalarla gülmesini saygısızlık olarak görüyor ve kınıyorum ayıptır.
Sevda DemirelEsra Ceyhan, anladınmı neden programına katılmadığımı, hislerim beni yanıltmaz hayvanları bu denli severken hayvan düşmanının programında olmam
Fulden UrasBunda komik olan ne var Esra Ceyhan, anlayamadık yıllarca seni yanlış tanımışız sen ve konuklarına da bizler gülüyoruz.




 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-