-

Veysel Eroğlu: "Hindistan'da ve Pakistan'da sürekli yaşanan bir olay

6 Eylül 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Afyonkarahisar'da cephanelikte meydana gelen patlamada 25 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Patlamanın boyutu gün ışıyınca ortaya çıktı.

Olayla ilgili hükümet cephesinden açıklamaları Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı. Patlamanın kaza sonucu meydana geldiğini öne süren Eroğlu tartışılacak bir benzetmede de bulundu.

PAKİSTAN - HİNDİSTAN BENZETMESİ

Eroğlu "Olay terör saldırısı değil. Hindistan, Pakistan'da sıkça yaşanan olaylar gibi bir olaydır. Bir el bombasının yere düşmesi sonucu meydana gelmiş" dedi

Tamamen bir kaza neticesi, muhtemelen bir el bombasının yere düşmesi neticesinde bir patlama. Burası bir cephanelik, zaman zaman olabiliyor böyle kazalar. Pakistan'da, Hindistan'da da oldu. Acı bir hadise, bir kaza neticesinde olan bir husus.''

Sosyal medyada Bakan'ın bu açıklamalarına  büyük tepki var...

su işleri bakanı veysel eroğlu keşke sudan açıklamalar yapsaydı da yok kazaydı yok hindistanda da oluyor demeseydi yas yerinde ayıptır ya!!

Sayın Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Hindistanlılar ineğe tapıyor. Sen de Tayyip'e tapıyorsun. Arada bi fark görebildin mi? ben göremiyorum


İlk açıklamayı yapan Orman Bakanı, sonrasında ise; "olur böyle kazalar" diyen Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu. Yok mu bu ülkenin Başbakanı?!

İşte beklediğim bakan çıkıp;Olur böyle şeyler,Pakistan'da Hindistan'da oluyor, dedi..Su işleri bakanı Veysel Eroğlu'na alkışşş.

Hükümet sudan bahanelerini açıklamak görevini Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na vermiş!

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'böyle şeyler oluyor, daha öncede oldu' dedi kanım dondu..

orman ve su işleri bakanı veysel eroğlu ocak ayında "Elbette bir takım ağaçlar sökülebilir, onları da başka alanlara dikeceğiz" demiş..tabi.

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ''Oluyor böyle şeyler" diyerek rahatlattı,berbat bir ülkede yaşamadığımızı bize hatırlattı öyle mi?

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu iyi ki bunları söyledin bak içimiz ferahladı.bizim ciğerimiz yanıyo evlatlarımız ölüyor


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-