-

Beşiktaş Nene Transferini neden gerçekleştiremedi?

5 Eylül 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Transfer son gününde büyük bir bomba patlatmak için yoğun çaba harcayan Beşiktaş Yönetimi, siyah-beyazlı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Resmi transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Paris Saint Germain'in Brezilyalı futbolcusu Nene'yi kadrosuna katmak için Fransız temsilcisi ile pazarlık masasına oturan Beşiktaş, kiralama teklifinin kabul edilmemesin ardından İstanbul'un yolunu tuttu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kavalcı ve Ahmet Nur Çebi, Nene transferinin gerçekleşmediğini duyururken; transferin arkasındaki sır perdesi de aralanmaya başladı.

Fransız L'equipe'in de haberinde belirttiği gibi, Nene ile ilgilenen kulüpler arasında sadece Beşiktaş yer almıyordu. Nene için bir süredir nabız yoklayan Lokomotif Moskova'nın PSG ile yaptığı pazarlıklar sonucunda 6 milyon euroluk bir teklif sunması; Beşiktaş'ın kiralama teklifini otomatik olarak ortadan kaldırdı.

Lokomotif Moskova'nın devreye girmesinden sonra transferde geri adam Beşiktaş, hedefindeki bir diğer isim olaran Arjantinli Zarate'nin de transferinden hüsranla ayrıldı.

Lokomotif Moskova'nın da teklifini geri çeviren Nene'yi ikna etmeye çalışan Rus temsilcisi, PSG'ye ise 6 milyon euroluk teklifi kabul ettirmeyi başardı. Rusya'da transfer döneminin 6 Eylül Perşembe günü sona erecek olmasından dolayı Nene'den acil cevap bekleyen Rus temsilcisinin, bu transferde mutlu sona ulaşacağı hem Fransız hem de Rus basınında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

kaynak:sporx

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-