-

14 yaşındaki işitme engelli kıza kimler tecavüz etti?

12 Eylül 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Türkiye arka arkaya gelen tecavüz skandallarıyla sarsılıyor...


Edirne'de 14 yaşındaki işitme engelli kıza yönelik istismar soruşturmasında 7 kişi tutuklandı. Biri ağabeyi. Hapse giden diğer 6 kişinin ise yaşları şöyle: 42, 56, 60, 60, 62, 



Edirne'deki rezalette son perde... 14 yaşındaki işitme engelli Z.K.'ya yönelik cinsel istismar soruşturmasında dün anne S.K., baba A.K. ve ağabey A.K.'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi daha gözaltına alındı. Sayı 13'e yükseldi.

AĞABEYİ DE TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.K.'nın ağabeyi A.K. ile S.G. (72), Z.A. (62), Y.D. (60), S.O. (42), T.S. (56) ve H.P. (60), 'Küçük yaştaki çocuğun cinsel yönden istismarı'' suçundan tutuklandı. Anne-baba serbest kaldı. 3.5 aylık hamile olan Z.K.'nın tedavisi ise sürüyor. Küçük kızın istismara uğradığı, gözaltına alınan 5 kişinin Nisan 2012'de mahkemece serbest bırakıldığı öne sürülmüştü. Korunma altına alınmayan Z.K.'nın bu dönemde tecavüze uğradığı iddia edilmişti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in talimatıyla olayla ilgili inceleme için bir Müsteşar Yardımcısı ve 1. Hukuk Müşaviri görevlendirilmişti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-