-

Hazal Kaya nasıl ünlü oldu - Hazal Kaya'nın serüveni

19 Ağustos 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Genç yaşına ve sektördeki kısa tecrübesine rağmen ses getiren dizilerde rol alan Kaya'nın şöhret olma öyküsü çok ilginç.


"Kariyerimi doğru zamanda doğru yerde olmaya ve şansıma bağlıyorum" diyen Kaya, kendisini milyonlarca izleyiciye tanıtan Genco dizsinin görüşmesine gittiğinde başına ilginç bir olay geldi.

Dizi görüşmesi için ajansa gittiğinde birden elektrikler kesildi...

Ajans görvelisi Kaya'ya "elektrik belki beş dakika sonra belki beş saat sonra gelir. İsterseniz siz başka bir gün gelin" dedi. Ama Kaya bekleme kararı aldı.. Kısa süre sonra elektrikler geldi..

Kaya yetkililerle görüştü ve Genco dizisindeki rolü aldı. Kaya daha sonra bir röportajında o günü "Belki başka bir gün gitseydim Genco'ya başlamayacaktım" diye anlatmıştı.

1990 doğumlu Kaya, İtalyan Lisesi mezunu. İlk olarak 2004 yılında Acemi Cadı adlı diziyle adını duyurdu. Ama asıl çıkışını Genco dizisinde yaptı.

Bu diziyle hem TV seyircisinin hem de yapımcıların dikkatini çeken Kaya, kısacık kariyerinin en parlak başarısını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu adlı dizideki Nihal rolüyle elde etti. Ardından Adını Feriha Koydum ile ilk başrolünü üstlendi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-