-

Selim Soydan Başbakan Erdoğan'ı övdü Twitter karıştı

15 Mayıs 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından yaşanan olaylar ve kupa krizi TV8 ekranlarında yayınlanan Stadyum programında masaya yatırıldı.

Stadyum programının yorumcusu eski Fenerbahçeli yönetici Selim Soydan'ın Başbakan Erdoğan'ın Türk futbolundaki önemi hakkında söylediği sözler ise Twitter'da tartışma yarattı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİZİM İÇİN BİR ŞANS

Programın yorumcusu eski Fenerbahçeli yönetici Selim Soydan'ın Başbakan Erdoğan'ın Türk futbolundaki önemi hakkında söylediği sözler ise Twitter'da infial yarattırdı. Selim Soydan 'En büyük şansımız Recep Tayyip Erdoğan ' derken Erdoğan'ın futbolun içinden gelen bir Başbakan olması nedeniyle, Türk futboluna bir çok kazanımları olabileceğine dikkat çekerken 'Allah'tan var. Neden biliyor musunuz futbolu çok iyi bilen bir insan. ' dedi.

TWITTER KARIŞTI

Soydan'ın bu sözlerinden sonra Twitter'da Fenerbahçeli taraftarlar Selim Soydan'a tepki gösterirken, Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarlar ise Soydan'da destek verdiler.

Yapılan bazı yorumlar


Ferit Şahenk, Selim Soydan'a bizzat F.Bahçe yönetim kurulu üyeliği teklif etmiş.. Adam F.Bahçe Başkanlığı için resmen açma-germe yapıyor..

Selim Soydan bunamış, bir insan adilikleri göremiyorsa beyni gelismemistir hepsibu. Aslında hic şaşırmadm, bekliyorum öylelerinden her şeyi.

Selim Soydan sende artık miadını doldurmuşsun. bu bizim eski oyuncularımızın yaşlandıkça motoru dağıtması nedir acaba.


Selim Soydan"En büyük şansımız RTE"derken doğru söylüyor.Şike sürecinin uzaması,cezaların verilememesi,Demirören'in marifeti mi?

Yeni yalakamız hayırlı olsun... Selim Soydan... Bir sen eksik kalmıştın, şimdi tam oldu kadro. Yılmaz Erdoğan'a da selam söyle bu arada...

Selim Soydan geçen seçimde şadan'ı yağladın şimdi rte yi yağlıyorsun rte bize başkan olamaz boşuna yağlama

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-