-

"Onlarla 270 dakika oynadınız. 250 dakika ezdiniz"

9 Mayıs 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fatih Terim, Florya'da derbi ateşini yaktı: "Beyler, onlarla 270 dakika oynadınız. 250 dakika ezdiniz. Gerekirse hem F.Bahçe'yi hem de şanssızlığınızı yenersiniz."

Beşiktaş derbisinin ardından oyuncularına bir gün izin veren Fatih Terim, dün haftanın ilk antrenmanı öncesinde futbolcularına Fenerbahçe derbisi için ilk konuşmasını yaptı.

Sabah'ın haberine göre; Terim'in Süper Final'deki son iki maçından beraberlikle ayrılan öğrencilerine "Beyler; bu sezon Fenerbahçe'ye karşı 270 dakika oynadınız ve onları 250 dakika sahada ezdiniz, tek kale oynadınız. Bunu yapan sizlersiniz. Stat, yer, zaman önemli değil. Gerektiğinde bunu tekrar edebileceğinizi gösterdiniz" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Süper Final'de evinde 2-1 kaybettiği derbiyi de hatırlatan Terim'in futbolculara "Şanssızlık her zaman olacak değil ya! Orada maçı kazanıp şampiyon olacak sizlerseniz. Gerekirse hem Fenerbahçe'yi yenersiniz hem de şanssızlığı" edikten sonra idmanın startını verdiği gelen haberler arasında. Bu arada dün Mehmet Batdal dışında tam kadro çalışan Galatasaraylı futbolcuların dar alanda pas çalışması yaptıkları öğrenildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-