-

Trabzon'lulardan Loran Vayloyan'a büyük tehdit

25 Nisan 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Trabzonspor ve Fenerbahçeli taraftarlar arasındaki kavga tüm şiddetiyle devam ediyor. Trabzonsporlu bir taraftar Digitürk'ün Ermeni asıllı Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan'ın Trabzon'a gelmemesi uyarısında bulundu.

Hatırlanacağı gibi geçen hafta oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçının ardından muhabir Loran Vayloyan Fenerli futbolcularla galibiyeti kutlayınca Galatasaray taraftar grubu ultraslan'dan büyük tepki gelmişti.


Açıklama'da şöyle deniliyordu:

Loran Vayloyan kimdir Twitter Galatasaray Fenerbahçe TT kapışması son durumu Özgun Bakis57
‎22 Nisan Pazar günü oynadığımız Fenerbahçe maçı sonrasında stadımızın koridorlarında Fenerbahçeli futbolcu ve idarecelilerle sarmaş dolaş çılgınlar gibi galibiyeti kutlayan yayıncı kuruluş Lig Tv’nin Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan’ın Ali Sami Yen SK TT Arena sınırları içerisinde ve Galatasaray adının olduğu her yerde muhabirlik mesleği sona ermiştir!

Görevinin gerektirdiklerini ve haddini aşan Loran Vayloyan, kurumsal bir kimliği olmasından dolayı hiç bir açıklaması olmayan bu hareketi, bağlı olduğu yayıncı kuruluş Lig TV’nin bu ve bunun gibi olacak bütün eylemlere göz yumarak destek vermesi Galatasaray taraftarının sabrını sınamasından başka bir şey değildir!

Ve herkes bilmelidir ki;
Bundan sonra Galatasaray Armasının olduğu her yerde, her zaman olduğu gibi, Galatasaray’ın hakları ebediyete kadar tarafımızdan savunulacaktır...

Oğuz Altay
ultrAslan Başkanı

5 yorum :

  1. burada tehdit değil uyarı var bunu anlamayacak ve fenerin gazına gelecek kadar habercisin işte

    YanıtlaSil
  2. Böyle uyarı olmaz. Bu örtülü tehdittir. Bir insana durup dururken sen gelirsen olacaklardan sorumlu değiliz demek anlamsızdır. Buna ancak emniyet güçleri karar verirler. Gelip gelmeyeceğine o taraftarın kendisi karar vermeye kalkarsa bundan tehdit manası çıkar. Söz konusu kişinin diğer mesajları incelendiğinde Loran Vayloyan'a "ne idüğü belirsiz" benzeri ifadeler kullanılarak Ermeni asıllı olduğuna vurgu yapılıyor.Bu da asıl amacın kışkırtmak olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

    YanıtlaSil
  3. kendisi trabzon'da yaşanabilecek bir tatsızlığı önlemek için bunu yazdığını bugün yayımladığı bildiride söylüyor ancak siz fenerin sayfalarındaki yorumlarla ancak haber yapabildiğiniz için görmezsiniz... amatörden başlamışsın haberciliğe hakkıyla yap ... ne idüğü belirsiz gibi bir tweet yok şimdi inceledim

    YanıtlaSil
  4. tehdit itirazı olanmı var biz sahamızda bi ermeninin ortalığı savaş alanına çevirmesini istemiyoruz yoksa taraftar savaş alanına çevirecek elimizde olsa diğer ermenileride almayız ama diğer ermenilerin lobisi baya güçlü şikeleri bile milletin gözüne baka baka üstünü kapatıyorlar

    YanıtlaSil
  5. bende trabzonsporluyum ama bi kişi sırf ermeni diye bu hakaretlere maruz kalmamalı.niye başka fblilere değilde örneğin altan tanrıkuluna değilde lorana.hertürlü ırkçılığı kınıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-