-

Fenerbahçeli taraftarlardan Abdurrahim Albayrak'a sevgi gösterisi

14 Mayıs 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Sezon başından beri, 3 Temmuz'un da etkisiyle ortam çok gerildi. Karşılıklı açıklamalar, sert söylemler, basın toplantıları, yürüyüşler...

Herkesin kendine göre haklı olduğu anlar, durumlar, yerler oldu bu süreçte... Ancak karşı tarafa, diğer kulübe (kulüplere) saygıda fazlasıyla kusur edildi bu sezon. İthamlar, hakâretler, alenen dalga geçmeler, tahrik etmeler durmadı ligin son maçına kadar. Mutlaka birçok yönetici, futbolcu vardır ama aralarında en görünen, en çok röportaj veren, Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak'tı.


Bu gergin süreçte, sadece kendi takımıyla ilgilenen, başkalarıyla uğraşmayan bir profil çizdi. Hep güleryüzlü oldu, hep işin saha kısmını konuştu. Hakemlere tepki gösterdi ama onlar üzerinden rakiplerini başka şeylerle itham etmedi. En sonunda da yazının resminde olduğu gibi, belki de son sezonların en gergin ve maç sonu olaylarıyla gündeme oturan karşılaşmasında Fenerbahçeli taraftarların saygısıyla, sevgisiyle karşılaştı.

Bu ortamda bunu başarabilmek, karşı tarafın saygısını kazanabilmek... Demek ki oluyormuş. Demek ki dünyanın sonu gelmiyormuş. Bunu bizlere gösterdiği için, iyi niyeti için Abdurrahim Albayrak'a teşekkür etmemiz gerekmez mi?

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr
@hakan_atesler

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-