-

Melih Gökçek'in Kadınlarla Bitmeyen Kavgası

28 Mayıs 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Melih Gökçek'in twitter'daki takipçisi Gizem Suyolcu arasındaki "Kürtaj" tartışmasının yankıları sürerken Gökçek'in tartışma listesine yeni isimler Eklendi. Tıpkı Hükümetin olduğu gibi Melih Gökçek'in de sürekli olarak kadınlarla sorun yaşaması dikkat çekiyor...



Önceki gün Gökçek'in, kürtajı savunan takipçisine, "Sen çok mu kürtaj yaptırdın" sözleriyle başlayan tartışma, dün gece ilginç bir hal aldı.

Tartışma dün sabah saatlerinde de devam ederken, gün içinde Melih Gökçek'in tartıştığı Gizem Suyolcu'nun herkesi ters köşeye yatıran tweet'i geldi. Suyolcu, kendisinin de hatalı olduğunu belirterek Gökçek'ten şu sözlerle özür diledi: özür diledi: 

"...ve bazen üslupların seviyesizliği içinde Melih Gökçek'ten özür dilerim. Özür dilemek bir erdemdir."

Suyolcu'nun özür mesajı üzerine takipçisine teşekkür eder Gökçek, diğer takipçilerine de meydan okudu.. 
                                         
"#EdepsizsinMelihGokcek" TT'si altına mesaj atan herkese uyarıda bulunan Gökçek, "Bu başlık adı altında bana hakaret eden herkesi savcı huzuruna çıkaracağım. Derhal özür dileyenler hariç..." uyarısından sonra binlerce twitter üyesi mesajlarını silmeye başladı.


Ancak herkesin özür dileme sırasına girdiği sırada Gökçek'i yeniden çileden çıkaran bir olay yaşandı. Başkan'ın takipçilerinden biri olan Cansu Kotiloğlu, özür çağrılarına "NAH" fotoğrafıyla cevap verdi. 

Bu fotoğraf ve altına yazılan tweet üzerine sinirlenen Gökçek, "Cansu seni savcının önüne çıkartmak borcum olsun.Seni bulup annene ve babana senin NASIL bir ahlaksız olduğunu ispat edeceğim. Bir de kız olacaksın. Bana edepsiz diyen ahlaksıza bakın da tanıyın" yorumunda bulundu.





Bu sözler üzerine bu kez Gökçek karşıtları, Cansu Kotiloğlu'nu savunmaya başladı ama genç kızın o fotoğrafını ve hakaret içerikli tweetleri silmesi üzerine geri adım atmak zorunda kaldılar..


Gökçek'i çıldırtan takipçilerinden biri de Betül Açıkgöz isimli twitter kullanıcısı oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nı, "Adalet ve Kalkınma" mı yoksa "Yahu İdare Et ve Aldırma" mı belli değil. Gün aşırı gaf gün aşırı salakça bir laf.. Melih Gokcek'i Allah'a havale ediyorum.Ankara'nin uzerinde 20 yildir hakim suren kara talih, buyu, lanet gibisin. Edepsizsin Melih Gökçek" sözleriyle eleştiren Açıkgöz'e Gökçek'ten gelen tepki ise çarpıcıydı..

Bir boğa anıtının önünde çektirdiği fotoğrafını profilinde yayınlayan Betül Açıkgöz'ün başındaki minik şemsiyeyi, Yahudilerin taktığı "KİPA"ya benzeden Gökçek, "Bionda ki fotoya baktım. Gecmiş olsun. Başındaki seni anlatıyor:)" diye yorum yazdı ve bu takipçisini de mahkemeye vereceğini açıkladı.

1 yorum :

  1. M.Gökçek'in kadınlara olan saygısızlığı diz boyu olmasına rağmen biz kadınlara yapılmış olan hakareti sineye çektirmek zorunda bırakılmak isteniyor.. M.Gökçek'in bir kadına "Sen çok mu kürtaj yaptırdın'' demesi bütün kadınlara yapılmış aşağılayıcı bir hakarettir... Hakareti kabul etmek acizliktir.. S.Delen

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-