-

Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe'yi yenmiş gibi prim alacaklar

25 Nisan 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Derbi maçta oynanan futboldan çok memnun olan Ünal Aysal, Fatih Terim'i aradı ve sürpriz kararını açıkladı..Futboldan çok memnun olan Ünal Aysal, Fatih Terim'i aradı, "Formanın hakkını fazlasıyla verdiler. Ben başkan olarak galibiyet için belirlenen primi vereceğim" dedi.

Galatasaray'da 2-1'lik F.Bahçe yenilgisinin moral bozukluğu yaşanırken başkan Ünal Aysal, büyük bir sürpriz yaparak teknik direktör Fatih Terim'i bile şaşırttı. Terim'i arayan Aysal, futbolcuların ortaya koyduğu futbol nedeniyle galibiyeti fazlasıyla hak ettiklerini ve bu nedenle maçtan önce söz verdiği galibiyet primi uygulanmasının aynen geçerli olacağını ifade etti.

Aysal'dan G.Saraylılar'ı şaşırtan karar!
Aysal'ın Terim'e, "Eğer sizin için de uygunsa futbolculara galibiyet primini ben başkan olarak vermek istiyorum. Formalarının hakkını fazlasıyla verdiler" dediği belirtildi.

TRABZON'U YEN, 30 BİN $ AL
Aysal'ın bu davranışı Terim tarafından da olumlu karşılanırken, futbolculara "Trabzon'u yenin, F.Bahçe maçının da primini alın" mesajı iletildi. Sarı-kırmızılılar, Trabzon karşısında galip gelirse F.Bahçe'ye kaybetmelerine rağmen bu maç için belirlenen 15 bin dolarlık galibiyet primini de alarak ceplerine 30'ar bin dolar koymuş olacaklar. Futbolcuların da mağlubiyete rağmen başkanın kendilerini tebrik etmesi ve prim jesti nedeniyle, kendisine şampiyonlukla teşekkür edeceklerini ilettikleri vurgulandı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-