-

Sebastiyan’ın web dizileri - Oyunculara iş imkanı - Dizi oyuncusu olmak

20 Nisan 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Kasti Faul bir oyun ve sen de oyuncu olabilirsin...

İstediği programı istediği zaman istediği yerde izleyenlerin yeni adresi Sebastiyan.com, televizyon dizilerinden, maçlara, haberlere, çizgi filmlere uzanan yelpazede geniş bir program içeriği ile birlikte bir birinden özel web dizileri de tüketiciyle buluşturuyor.




Sebastiyan’ın her Cuma yeni bölümleriyle yayına girecek yeni web dizisi olan Kasti Faul, yıllarca projeleri kabul edilmeyen bir yönetmen adayı ve iki arkadaşının hikayesini konu alıyor.

Kasti Faul tam olarak şöyle başlıyor: “Yıllarca yönetmen olmaya çalıştı, projelerini kimse kabul etmedi. Delirdi. Kendi işini kendi görmeye karar verdi. İki arkadaşını yanına aldı ve var olmayan projeler için oyuncu ilanları verdi. Sürekli ajans, mekan, proje değiştirerek oyunculuk için gelen oyuncuları denemek için canının istediğini yaptırmaya başladı. Çektikleri görüntülerle eğlendi. Peki oyuncular oyunun neresinde? Yönetmen bu oyunu ne kadar daha sürdürebilir? Ünlü oyuncular da tuzağına düşer mi? Oyuncular sahte rollerine seçilmek için gerçek hayatta ne kadar ileri gidebilir?”

Sebastiyan’ın web dizileri aynı zamanda izleyicilerine de oyuncu olma fırsatı tanıyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-