-

Mehmet Baransu Tff Başkanlığına aday mı olacak?

30 Nisan 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

TFF Etik Kurulu’nun ‘’şike’’ ile ilgili verdiği kararları değerlendiren Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu’dan çarpıcı bir açıklama geldi. Baransu, TFF başkanlığı için yapılacak bir sonraki seçime aday olacağını belirtti.

Bilindiği gibi Türk futbolunun 'şike 'yle ilgili gündeminde yeni bir viraja girilmiş, Türkiye Futbol Federasyonu süreçle ilgili kritik kararını açıklamıştı. Sabah saatlerinde düzenlenen toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören, şike girişimlerinin sahaya yansımadığını söylemiş, 22 maçla ilgili takımların PFDK'ya sevk edildiğini, 58. maddenin değiştiğini ve şike-teşvik primi teşebbüsünde kulübe en az 12 puan indirme cezası verileceğini açıklamıştı.

İşte Futbol Federasyonu 'nun aldığı bu kararlar tartışılmaya devam edilirken, önemli bir açıklama da Mehmet Baransu 'dan geldi. Baransu, Twitter adresinden yaptığı değerlendirmelerde 'Basın toplantısının özeti: Birileri b.k yedi, biz de bu b.ku temizlemeye geldik. ' ifadesini kullandı. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili ne yazdıysa doğru çıktığını belirten Baransu, '12 puan demiştim, 58. maddeye 12 puan eklenecek. Hadi hayırlısı. Ne yazdıysak doğru çıktı ' diye yazdı.

Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor 'un ligden çekilmesi gerektiğini yazan Baransu, TFF 'nin düzenlediği basın toplantısının gereksiz olduğunu ifade etti. Etik Kurulu bulgularında yer alan 'şike girişimleri sahaya yansımamaıştır ' açıklamasını da eleştiren Baransu, Etik Kurulu ve Yıldırım Demirören 'e 'İbrahim Akın ' sorusunu yöneltti. TFF 'nin şike kararlarını bu şekilde eleştiren Baransu, yaptığı değerlendirmeleri dikkat çekici bir açıklamayla sonlandırdı. 'UEFA'ya 58 sorulmadı diye yazmıştım. Bu da doğru. İnşallah UEFA çok ama çok ağır bir ceza verir ve bu pisliklerden ancak böyle kurtuluruz. ' diye yazan Baransu, bir sonraki seçimlerde aday olacağını açıkladı. Baransu, 'Bu pisliklerle mücadele anca böyle edilir ' ifadesini kullandı.


Mehmet Baransu'nun attığı o tweetler

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-