-

22 nisan ultraslan'ın muhteşem Koreografisi - Galatasaray - Fenerbahçe

22 Nisan 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray taraftar grubu ultraslan süper final şampiyonluk grubu ikinci maçı olan Fenerbahçe maçı öncesi muhteşem bir koreografiye imza atmaya hazırlanıyor.
Edinilen bilgilere göre hazırlıklar tamamlandı. Dünya çapında ses getirecek muhteşem koreografi için geri sayım başladı..


                          

UltrAslan Grubu'nun yürüttüğü çalışmalarla hazırlanan koreografide Cimbom'u simgeleyen aslan, rövanşın oynanacağı Kadıköy'e geçişi simgeleyen Boğaz Köprüsü, Şükrü Saracoğlu Stadı ve şampiyonluk kupasının görüntüleri kullanıldı. Galatasaray'ın Şükrü Saracoğlu Stadı'na kupayı havaya kaldırmak için gideceği mesajını veren ve sarı-lacivertli futbolcuları sinirlendirecek çalışma, şimdiden sanal ortamda konuşulmaya başlandı.
                                     



22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçında ultraslan tarafından yapılacak koreografi ile ilgili olarak oğuz altay twitter adresinden "galatasaray'a yakışan dünya'da ses getirecek bir tribün şovuna allah'ın izniyle ultraslan imzası atacağız" demiştir. arenada tüm hazırlıklar başta sebo reis ve oğuz altay olmak üzere hızla devam ediyor.






0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-