-

Zuhal Topal yeni programı hayata dair ile trt'de

12 Mart 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Hayata Dair programı 12 Mart’ta TRT 1′de

Ünlü televizyoncu Zuhal Topal, yeni programı Hayata Dair ile 12Mart 2012 itibariyle TRT 1 ekranlarında olacak. Güzel sunucu izleyenleriyle yeniden buluşuyor. Hayata Dair isimli programı hafta içi her gün saat 14.45′de TRT1ekranlarında yayınlanacak! Bu programda Zuhal hanım, zor şartlara rağmen hayata tutunan ve savaşan insanların hikayelerini anlatacak.
Program hazırlıkları yaklaşık altı ay sürmüştür ve nihayet ekrana gelmektedir. Hayat zorluklarıyla savaşmaya uğraşan insanların kahramanlık hikâyelerinin ele alan Hayata Dair programı, 12 Mart 2012 itibariyle hafta içi her gün sizlere olacaktır. Yepyeni bir televizyon programıyla karşımıza çıkacak olan Zuhal Topal, bu programın ne kadar değerli ve önemli olduğunu izleyicilerini gösterecektir. ‘Hayat Elinizi Hiç Bırakmaz’ diyen Zuhal Topal çok yakında sizlerle

Zuhal Topal biyografisi

Zuhal Topal 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyuncuk ile ilkokul 1. sınıfta okuma bayramında tek kişilik kısa bir oyun sayesinde tanışmıştır. Televizyon ekranlarında ilk olarak1994 yılında görüntülenmiştir. Show Tv’de yayınlanan Kandemir Konduk’un ‘Palavra Aşklar’ dizisinde yer almıştı. Daha sonra üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü kazandı! Aynı zaman içerisinde yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.
Zuha Topal’ın tercihi ise tiyatro olmuştu ve 1995 yılında girdiği konservatuarın ikinci senesinde özel bir tiyatroda iki ayrı çocuk oyununda başrol oynamıştı! Ardından 1997 yılında Kanal D ekranlarında Müjdat Gezen ile birlikte sunuculuk yapmıştı. Zuhal Topal ilk başrolünü ise ‘Sevda Kondu’ adlı dizide oynamıştı. Daha sonraki senelerde güzel sunucu birçok yapım ile karşımıza çıkmıştır! Şimdiye kadar başarılı projelere imza atan Zuhal Topal bugün tv dizisinde, reklam filminde, tiyatro sahnelerinde oyunculuk, dublaj sanatçılığı ve tv sunuculuğu bölümlerinde yer almaktadır.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-