-

Real Madrid Deplasmanda Villareal ile 1-1 Berabere kaldı

22 Mart 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Real Madrid çifte şok yaşadıReal Madrid 9 kişi tamamladığı mücadelede Villarreal ile berabere kaldı. Ancak maça damgasını Mourinho vurdu..




La Liga 28. hafta mücadelesinde lider Real Madrid, deplasmanda Villarreal'e konuk oldu.

El Madrigal'de oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona ererken karşılaşmaya kırmızı kartlar ve Jose Mourinho'nun oyundan ihraç edilmesi damga vurdu.

Mücadelede Real Madrid 62. dakikada Ronaldo'nun golüyle öne geçerken Villarreal'e beraberliği getiren golü 83. dakikada Marcos Senna serbest vuruştan kaydetti. Bu golün ardından Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho ve yardımcısı hakem Jose Paradas Romero tarafından tribünlere gönderildi.

Real Madrid'de 86. dakikada Sergio Ramos ikinci sarıdan kırmızı kart görürken bu pozisyonun ardından bir anda ortalık karıştı. Karta tepki gösteren isimlerden Mesut Özil 86. dakikada direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Milli futbolcumuz Hamit Altıntop yedek kulübesinde başladığı karşılaşmanın ikinci yarısında Callejon'un yerine oyuna dhil oldu. Bir başka Milli oyuncumuz Nuri Şahin ise maç kadrosunda yer almadı.

Maçı 9 kişi bitiren Real Madrid takımı böylelikle zirvede puan kaybı yaşayarak 72 puana yükseldi. Düşme potasında bulunan Villarreal ise bu pozisyonun ardından 28 puana yükseldi.


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-