-

Cep Telefonuna Gelen Reklam Mesajları Nasıl Engellenir

12 Mart 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Cep Telefonuna Gelen Reklam Mesajları Nasıl Engellenir?

Her operatörün istenmeyen reklam mesajlarını engellemek için başvurulabilecek bir SMS servisi bulunmaktadır. İsterseniz Avea, Turkcell, Vodafone reklam mesaj engelleme işlemlerini ayrı ayrı ele alalım.

Turkcell Reklam Mesaj Engelleme

Turkcell reklam mesaj kapatma nasıl yapılır? Öncelikle Türkcell hatta gelen reklam mesajları engelleme nasıl yapılır ondan başlayalım. Turkcell hatlara gelen reklam mesajları engellemek için 2780’e size gelen ve bir daha gelmesini istemediğiniz mesajı iletmeniz gerekiyor. Ancak bu işlem yalnızca toplu gönderilen mesajları engelliyor. Bu tür reklam firmaları size özel bir mesaj yollarsa bunu yine alırsınız.


Avea Reklam Mesaj Engelleme

Avea reklam mesaj kapatma nasıl yapılır? Avea reklam mesaj engelleme için “iptal kampanya” kelimelerini büyük harfler ile yazarak 7672’ye göndermeniz yeterlidir. Bu mesaj Avea’dan gelecek kampanya reklamlarını engeller. Farklı firmalardan gelen indirim ve alışveriş reklamlarını engellemek için de “iptal reklam” yazarak yine 7672’ye SMS olarak iletmeniz yeterlidir.

Vodafone Reklam Mesaj Engelleme

Vodafone reklam mesaj kapatma nasıl yapılır? Vodafone hat sahipleri ise istenmeyen reklamlardan ve kampanya haberlerinden kurtulmak için 444 0 542‘i arayarak istenmeyen mesajları belirtmeleri yeterli olacaktır.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-