-

Beşiktaş'ın başkan adayı Bülent Deriş Kimdir?

16 Mart 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Bülent Deriş hedeflerini açıkladı.. 

Deriş, ''Beşiktaş'ın anahtarını kimse beklemesin'' başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada, ''Adaylığım reklam değil. Ben adaylığımı açıkladığım günden bu yana ekip arkadaşlarımla yoğun bir çalışma içerisindeyim, reklam peşinde olsam televizyon kanallarını dolaşırdım. Televizyona çıkarsam da BJK TV'ye çıkarım, reklam değil proje için çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü için neler yapabileceği konusunda uğraştığını kaydeden Deriş, şöyle devam etti:

''Sayın Serdal Adalı'nın çekilmesi kendi kararıdır. Ben kişilerle ilgili polemiğe girmem. Sayın Süleyman Seba'ya çok saygı duyarım. Ona sormuşlar, o da düşüncesini söylemiş. Hiç kimseye bağlı kalmadan Beşiktaş için ne yapabilirim, onun için uğraşıyorum. Benimle birlikte hareket eden kocaman bir ekip var, ne karar alırsam onlarla birlikte ve sadece Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda alırım.''

-''Oy pazarlığı yapmam''-

Beşiktaş için ürettiği projeler bulunduğunu, bu konuda da bir hayli yol katettiklerini anlatan Deriş, açıklamasına şöyle devam etti:

''Biz Beşiktaş için neler yapabiliriz, ona bakıyoruz. Şu an ürettiğimiz çok önemli projeler var. Bir hayli yol katettiğimiz önemli çalışmalara da imza attık. Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu gereksiz bir biçimde karartmaya, bulandırmaya kimsenin hakkı yok. Tamam borç çok, gelirler az, ama burası da Beşiktaş. Herkes, hangi camiadan bahsettiğini bir kez daha düşünsün, fayda sağlamayacaklar gölge etmesin. Kimseyle oy pazarlığı yapmam, zaman laf üretme zamanı değil, proje üretme ve çalışma zamanıdır.

Daha önce söylediklerimin arkasındayım. Camia sadece tek bir listede birleşirse, ben ve arkadaşlarımla, oluşacak bu ortak listeye destek veririz, ama bu desteği lafla değil projelerle veririz. Beşiktaş taraftarının içi rahat olsun, bu camia çok büyük ve asla sahipsiz kalmaz.''

Deriş, Akaretler'deki kulüp binasında listesini teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, ise ''Buraya gelenlerin hepsi yönetim kurulu listesindeki arkadaşlarım değil. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızı buraya getirmedik. Onları daha sonra teker teker tanıştıracağız. Şu anda listemizi verdik. Belli bir süreç var, tüzüğümüze uygun hareket ediyoruz'' dedi. 

Önümüzdeki günlerde zaten üyelerle ve basınla bir araya gelip, tek tek projelerini anlatacaklarını kaydeden Deriş, ''Hedeflerimiz ve projelerimiz ortada. Bu hedef ve projelerle Beşiktaş'a hizmet etmek için buradayız'' ifadesini kullandı. 

Bülent Deriş, basın mensuplarının, ''İronik bir durum yaşanıyor. Listeyi Divan Kurulu Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı Karadeniz'e verdiniz'' demesi üzerine, ''Fark etmez, Yalçın Bey de bir başkan adayımız. Kendisini gördüm, konuştuk. Tebrik ettik, başarılar diledik'' diye konuştu. 

Deriş, 3 adayın olması nedeniyle yarışın nasıl geçeceği yolundaki soruyu da, ''Şu anda herhangi biryorum yapmak istemiyorum. Kongre üyelerimiz buna karar verecek. İnşallah Beşiktaş için hayırlı olan hangisiyse o olur'' diye yanıtladı. 

Başkan adayı Deriş, aynı zamanda basın mensuplarına yazılı olarak verdiği açıklamayla, projeleri konusunda bilgiler sundu. Bu açıklamada, sorunları bildiklerini ifade eden Deriş, projeleri konusunda şunları kaydetti: 
''Beşiktaş Derneği'nin gelirlerinin arttırılması, mali disiplin ve UEFA kriterlerine uyum, birincil hedefimiz olacaktır. Mevcut gelirlerle artış, taraftar kart projesi, tribün isim hakkı satışı, yeni üyelikler yapılması, stat gelirlerinin arttırılması, ürün çeşitliliği sayesinde artan Kartal Yuvası gelirleri ve başarıya endeksli gelirlerin artması neticesinde, görev yapacağımız dönemde ilk yıl için tüm kadromuzun inanarak hedeflediği gelir 305 milyon liradır. 

Yeni dönemde Beşiktaş taraftarı daha modern bir statta, müzesi, üye lokali, Kartal Yuvası ve yemekmekanları ile bir aile ortamı içinde maçlarını seyredecek, geçmişine değer veren, yarına umutla bakan anlayışımız tüm camiamızı kucaklayacaktır. 

Kısa zaman sürecinde hızlı bir çalışma gerçekleştiren ekibimizin ortaya çıkardığı projeler camiamıza ve tüm spor ailesine hayırlı olsun.'' 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne altyapının çalışması için ilave iki adet futbol sahası yapılacağı aktarılan açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi: 
''Akatlar'a yapacağımız ikinci spor salonu, yönetim ve tüm idari birimlerin Şan Ökten Tesisleri'nde yeni binaya taşınması, amatör branşlar için Fulya Konaklama Tesisi, kulübümüze çeşitli branşlarda sporcu yetiştirecek Beşiktaş Spor Akademisi, Ümraniye'deki arsamızın ve Pendik Tesisleri'nin güncel imkanlarla değerlendirilmesi, Süleyman Seba Rezidans Projesi düşünülen ve Beşiktaşımızın geleceğine hizmet için oluşturulan çalışmalarımızdan sadece bir kaçıdır.'' 

Beşiktaş başkanlık adaylığını açıklayan, Bülent Deriş'in bugün başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Listesindeki isimleri, seçime gireceği gerçek isimlerden oluşturmayan Deriş'in son dakikaya kadar alacağı tutum merak konusu.

Yıldırım Demirören'e yakınlığı ile bilinen Deriş'in, Yalçın Karadeniz ile görüştüğü, ancak olumsuz yanıt aldığı bildirildi. Karadeniz'in Deriş'e ''Ben aday olmuşum, sen hala liste vermeye çalışıyorsun'' diyerek sitemde bulunduğu kulağımıza gelenler arasında.

Bülent Deriş'in listesine alacağı arkadaşlarından teminat mektubu alması da işin ayrı bir boyutu.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-