-

Liverpool - Tottenham maçında sahaya kedi girdi

8 Şubat 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



Bir dönem Galatasaray'ın kalesini de koruyan ABD asıllı kaleci Brad Friedel'in başı maç anında sahaya giren bir sokak kedisiyle fena halde belaya girdi.

Liverpool-Tottenham maçı oynanırken bir sokak kedisi sahaya gridi ve uzun süre kaleci Friedel'ın etrafında dolaşarak az daha gol yemesine neden olacaktı...

Sevimli kedi dünya çapında Twitter yıldızı haline geldi...İngiliz basını, Liverpool'un asla yalnız yürümeyeceksin sloganını, ''Miyav You'll never walk alone!'' başlığıyla manşetlerine taşıdı...

Anfield stadyumu böylelikle tarihinde bir ilki yaşamış oldu!

Pazartesi günü milyonların ekrena kilitlendiği anda canlı yayında uzun süre kediyi seyreden şaşkın İngilizler sosyal paylaşım siteleri üzerinden, binlerce paylaşım gerçekleştirdiler.

11. dakikada sahne alan kedi, Tottenham kalecisi Friedel’ı geçerek kaleye doğru ilerledi. Sonrasında ise görevliler tarafından kenara alındı. Ekranda sadece 20 saniye gözüken kediye, ‘Anfield Cat’ (Anfield kedisi) adı verildi.

Videosu Youtube’da 30 binden fazla izlenen bu hayvan için ayrıca bir taraftar, Twitter hesabı bile açtı. Akşam saatlerinde bu hesabı 23 bin kişi takip ediyordu. Anfield Cat’in çarpıcı tweetleri ise şunlardı; “Statlarda süt çok pahalı”, “Everton’dan transfer teklifi aldım” ve “Chelsea’nin hocası Boas benden, Fernando Torres’e nasıl ceza sahasına gireceğini öğretmemi istedi”.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-