-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fener stadında yuhalandı

15 Ocak 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lefter Küçükandonyadis'in cenaze töreni için geldiği Saracoğlu Stadı'nda yuhalandı.

Vefat eden Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane ismi Lefter Küçükandonyadis, son yolculuğuna uğurlanırken Şükrü Saracoğlu 
Stadı'nda çok ilginç anlar meydana geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe ve Türk futbolunun "ordinaryüs" futbolcusu Lefter Küçükandonyadis için düzenlenen törene katılmak üzere Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na geldi.  Başbakan Erdoğan, sabah saatlerinde Üsküdar'daki konutundan ayrılarak, geldiği Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na takım otobüs girişi kapısından 11.15'te giriş yaptı.
Başbakan Erdoğan'ı Lefter Küçükandonyadis'in cenazesinin de bulunduğu soyunma odası koridorunda Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen karşıladı.
Başbakan Letfer Küçükandonyadis'in Türk ve Fenerbahçe bayrağına sarılı cenazesinin yanına gitti ve burada bir süre bekledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra, Fenerbahçeli futbolcuların taşıdığı Lefter Küçükandonyadis'in naaşının arkasında, sahaya girdi. Bu sırada ismi açıklandığında ise taraftarlar tarafından ıslıklanıp yuhalandı. 
Moralinin bozulduğu gözlenen Başbakan daha sonra şeref tribünündeki yerini alarak töreni oradan takip etti

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-