-

Nestlé Çikolata Facebook Sayfasındaki 'Beğen'

14 Aralık 2011 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Şimdi Nestlé Çikolata’nın Facebook sayfasındaki 'beğen'ler, alışveriş merkezlerini dolaşan özel Nestlé 'ChocoLike' makinasında nefis bir Nestlé Çikolata’ya dönüşüyor ve yakınlardaki şanslı bir tüketicimizin hayatına küçük bir keyif katıyor.


100 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de faaliyette olan çikolata uzmanı Nestlé, bu yıl 'Hayata Çikolata' sloganıyla başlattığı yeni kampanyasında çikolata severlere tatlı sürprizler yaşatıyor. 'Hayatın küçük keyiflerini büyütmeyi' amaçlayan kampanyada alışılagelmiş uygulamalardan farklı olarak tüketicilerin çikolata ile sadece kendilerini şımartmalarını değil, bu keyfi hiç tanımadıkları başka tüketicilerle paylaşmaları hedefleniyor. Böylece markaya olan duygusal bağlılığın arttırılması hedefleniyor. Dijital iletişimi, saha etkinliği ile birleştiren bu entegre projede bir de ilk yaşanıyor.

Nestlé Çikolata’nın Facebook sayfasına gelen her 15 'beğen' karşılığında bir alışveriş merkezinde kurulu olan Nestlé 'Chocolike' makinesi 'otomatik olarak' bir adet tablet çikolata düşürüyor ve o esnada bunu farkeden şanslı bir tüketici ürünü alabiliyor. Çikolatayı gören kişiler bir yandan şaşkınlıklarını gizleyemezken öte yandan Nestlé’nin enfes çikolatasıyla keyif ve lezzet dolu dakikalar yaşıyor. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Nestlé, Facebook’taki Like’ları anında gerçek birer çikolataya dönüştürüyor.

Peki, Neden 15 'Like' Bir Nestlé Çikolata?
Facebook 'Chocolike' sayfası üzerinde yapılan her 15 Like bir tablet çikolataya dönüşüyor. Nestlé’nin bütün tabletlerinde 15 parça çikolata bulunuyor, yani her Like aslında tablet çikolatanın bir parçasını oluşturuyor ve 15 Like bir çikolatayı tamamlıyor. Çikolata keyfinin aynı zamanda paylaştıkça büyüdüğüne işaret ediyor.

19 Kasım-2 Aralık tarihlerinde İstanbul Cevahir AVM’de bulunan ve birçok kişiyi şaşırtan ve tatlı bir sevinç yaşatan Nestlé’nin Chocolike Makinesi, 3 Aralık-16 Aralık tarihlerinde İstanbul Forum AVM’de keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek. 2012 yılı itibariyle ise Nestlé Türkiye’nin bir çok ilinde 'küçük keyifleri büyütmeye' devam edecek.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-