-

Mahmut Tuncer Show kanal 7 programları

3 Aralık 2011 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Tarih: 2011-12-03 TV : KANAL7 Saat: 19:00 Tür:Eğlence


SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK İKİLİSİ Mahmut Tuncer Show’A KONUK OLUYOR
Hafta sonlarının en eğlenceli programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta renkli kişilikleriyle tanınan Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi konuk olacak. Konuklar, söyleyecekleri parçalarla izleyicilere muhteşem bir eğlence sunacak. Birbirinden değerli konuklarla ve eğlence dolu içeriğiyle Mahmut Tuncer Show Cumartesi 19.00’da evlerinize konuk oluyor.
Doyumsuz şarkıların, neşeli sohbetlerin, evlenmek isteyen çiftlerin ve ünlü konukların ağırlandığı Mahmut Tuncer Show her hafta olduğu gibi bu hafta da eğlenceli bir programla ekrana geliyor. Programa bu hafta Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi konuk olacak. İkili, kendi albümlerinden söyleyecekleri şarkılarla ve eğlenceli sohbetleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacaklar.
Birbirinden güzel şarkılarla, türkülerle, tadına doyulmaz sohbetlerle, nikâh masasına oturan çiftleriyle ve sanatçı konuklarıyla ekran başındaki izleyicilere keyifli anlar yaşatan Mahmut Tuncer ShowCumartesi akşamı Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisinin konuk olacağı programla ekrana gelecek.
Mahmut Tuncer Show her Cumartesi 19.00’da Kanal 7’de.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-