-

Fenerbahçe Borges'i transfer edecek mi?

21 Aralık 2011 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Geride kalan 16 haftada, golcüleri Semih Şentürk ve Henri Bienvenu'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, forvet hattını güçlendirmek için transfer girişimlerine hız verdi.
Kulüp tercümanı Samet Güzel'i Brezilya'ya gönderen yöneticiler, Santos'un 31 yaşındaki santrforu Borges'e, Sarı-Lacivertli formayı giydirmek adına ilk sıcak teması aylar öncesinden kurmuştu. İşte bu girişimler sonucunda Borges'in kulübü, menaceri ve kendisiyle, transferi için önemli bir aşama kaydedildiği bildirildi.
Girişimleri Aykut Kocaman da doğruladı. Öte yandan Borges, takımı Santos'un yarın, Kıtalararası Kulüpler Şampiyonası'nda, Barcelona'ya karşı oynayacağı final maçında forma giyecek. Brezilyalı oyuncu hakkında olası açıklamanın da bu maçtan sonra yapılması bekleniyor.
Fener Borges'te sona geldi!

Santos'un her şeyi...20 takımlı Brezilya Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 10. sırada tamamlayan Santos, rakip filelere 55 gol atarken bu gollerin 23'ünü Borges kaydetmişti... 1.76 boyunda ve sağ ayağını kullanan Borges, kafa toplarında da rakip savunmaları zor durumda bırakabiliyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-