-

Fenerbahçe 0-0 Antalyaspor maçı özeti önemli pozisyonlar

21 Aralık 2011 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fb 0-0 Antalya maçı özeti izle
Süper Lig 17. hafta maçında Antalyaspor, Fenerbahçe ile 21 aralık çarşamba günü karşılaştılar. Antalya mardan stadında oynanan maç 0-0 berabere biterken Fenerbahçe de forvette Bienvenu şoku yaşandı.lk yarısı pozisyonsuz geçen maçın, ikinci yarısında Henri Bienvenu kaçırdığı gollerle sarı lacivertli ekibin eski forveti saç baş yoldurdu.Fenerbahçe’de Alex sakatlanınaca oyuna iki forvet ile devam etti ve beceriksizliklerle kaçan gollerle Antalyaspor’a 2 puan kaptırdılar
İLK YARI POZİSYON YOKTU
Karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde başlarken; iki takımın da yaptığı ataklar kalecileri rahatsız edecek düzeyde değildi. İlk yarıda sarı lacivertliler Semih Şentürk’ün ceza alanı dışından şutu dışında kaleye isabetli şut atamazken; Medical Park Antalyaspor’un iki şut denemesi ise auta gitti. Ev sahibi ekipte ileri uçta görev yapan Necati Ateş ve Fenerbahçe’de Semih Şentürk, gol yollarında yalnız kaldı.
ALEX DE SOUZA ERKEN SAKATLANDI
Maçın 38. dakikasında F.Bahçe kenar yönetimine oyundan çıkmak istediğini söyleyen Alex de Souza, yerini Henri Bienvenu’ye bıraktı. Orta sahada yaşadığı ikili mücadele sırasında belinde bir ağrı oluşan Alex de Souza sedyeyle soyunma odasına götürüldü. Brezilyalı futbolcunun oyundan çıkarken ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Brezilyalı futbolcu kenara geldikten sonra tekrar oyuna girmek istedi ancak Kamerunlu futbolcu Bienvenu onun yerine çoktan oyuna girmişti.
kinci 45 dakikada da kısır futbol devam ederken; iki ekip de ceza alanı içinde pozisyon bulmakta sorun yaşadı. Bir saatlik dilimde maçın en net fırsatını Henri Bienvenu yakaladı. 62. dakikada Emre’nin savunma arkasına attığı topu kontrol eden Kamerunlu forvet, müsait durumda altıpas sağından vuruşunu yaptı; ama meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.
Medical Park Antalyaspor 66. dakikada gole çok yaklaştı. Necati Ateş’in ceza alanı dışından çektiği şut kavisli bir biçimde kaleye yöneldi. Volkan Demirel son anda müdahale ederek mutlak bir golü önlerken; boşta kalan topa da hakim olmayı başardı.
Bir dakika sonra bu kez Fenerbahçe’de Bienvenu inanılmaz bir gol kaçırdı. Sağ kanattan Gökhan Gönül’ün yaptığı ortaya kaleci Sammy boşa çıktı. Semih Şentürk altıpasa kafayla topu indirdi. Bienvenu bariz gol fırsatının olduğu pozisyonda meşin yuvarlağı tek vuruşla auta gönderdi.
Son 20 dakikalık bölümde iki takımın da gol girişimleri sonuçsuz kaldı. 60-70. dakikalar arasındaki keyifli futbol maçın tamamına yayılmadı ve az pozisyonlu 90 dakika başladığı gibi golsüz eşitlikle bitti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-