-

Ebru Şancı'ya silikon kontrolü Erol Büyükburç

29 Aralık 2011 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, canlı yayında eski manken Ebru Şancı'ya silikon kontrolü yaptı...
Ünlü sanatçıdan eski mankene silikon kontrolü

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, canlı yayında eski manken Ebru Şancı'ya silikon kontrolü yaptı.
Erol Büyükburç Ebru Şancı
TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programın bugünkü bölümüne sanatçı Erol Büyükburç ve eski manken Ebru Şancı konuk oldu.

Libya’nın eski lideri Muammer Kaddafi’nin inşaat işlerinden sorumlu oğlu Said Al İslam Kaddafi ile üç yıl birliktelik yaşayan eski manken yeni oyuncu Ebru Şancı ile Büyükburç arasında ilginç anlar yaşandı.

"KADDAFİ BENİ SOPHIA LOREN'E BENZETİRDİ"

Kaddafi’nin öldürülmesine üzüldüğünden bahseden Şancı'ya Büyükburç, "Ebru'da bir şey dikkatimi çekti. Dudaklarına kadar Sophia Loren’e e benziyor" dedi.

Bunun üzerine Şancı Kaddafi'yi kast ederek, "Rahmetli de beni hep Sophia Loren’e benzetirdi. Bir gün kahvaltı masasında 'eski kız arkadaşıma benziyorsun' dedi. Kim diye sordum. Sophia Loren dedi. Demek ki onla birlikte olmuş" şeklinde konuştu.

Cengiz Semercioğlu'nun, "Gerçek değil mi dudakları Erol ağabeyi?" sorusu üzerine Şancı Büyükburç'a "Bakabilirsiniz" dedi.

Bunun üzerine "Bakayım" diyerek Şancı'nın dudaklarına dokunan Büyükburç, "Evet doğru. Biraz daha dokunabilir miyim?" diye konuştu.

"FIKIRDAMASI BİLE NE TATLI YARABBİM"

Şancı, "Yapmayın yahu adama bu yaştan sonra dul kalacak" dedi.

Büyükburç programın ilerleyen dakikalarında da Şancı'ya iltifat yağdırdı: "Canım benim şıkırdaması, fıkırdaması ne kadar tatlı yarabbim. Dünyada üç sesten bahsederler kadın sesi, para sesi, su sesi... İşte buyurun, çıtırın yeri ayrı" ifadelerini kullandı.

Ebru Şancı'ya silikon kontrolü! VİDEO


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-