-

LYS başvurusu 5-14 mayıs 2010

1 Mayıs 2010 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

LYS’ye katılmak isteyen adaylar, 5 – 14 Mayıs arasında başvuralarını yapa bilecekler.Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) 180 ve üstünde puan alarak ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) katılmak isteyen adaylar, 5-14 Mayıs arasında başvurabilecek.ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, adayların, beş ayrı kategorideyapılacak olan LYS’ye katılmalarında hiçbir kısıtlama bulunmadığını ancak adaylara iki tanesine girmelerini önerdiklerini söyledi.LYS’ye katılmak isteyen adaylar 5-14 Mayıs 2010 arasında başvurabilecekler. Başvurular, bireysel olarak internet üzerinden veya başvuru merkezleri aracılığıyla yapabilecekler. Başvuru merkezlerinde adaylardan 2 TL hizmet ücreti alınacak.LYS’ye başvuracak adayların, girmek istediği her bir sınav için 20 TL ücret ödemesi gerekiyor. Ödemeler, T.C. Ziraat Bankası, T. Vakıflar Bankası, T. Halk Bankası, Akbank ve T. Garanti Bankası şubelerine yapılabilecek.

Başvuru süreleri uzatılmayacak

LYS’ye katılmak isteyen adaylar, 5 – 14 Mayıs arasında başvuralarını yapa bilecekler.Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) 180 ve üstünde puan alarak ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) katılmak isteyen adaylar, 5-14 Mayıs arasında başvurabilecek.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, adayların, beş ayrı kategorideyapılacak olan LYS’ye katılmalarında hiçbir kısıtlama bulunmadığını ancak adaylara iki tanesine girmelerini önerdiklerini söyledi.

LYS’ye katılmak isteyen adaylar 5-14 Mayıs 2010 arasında başvurabilecekler. Başvurular, bireysel olarak internet üzerinden veya başvuru merkezleri aracılığıyla yapabilecekler. Başvuru merkezlerinde adaylardan 2 TL hizmet ücreti alınacak.

LYS’ye başvuracak adayların, girmek istediği her bir sınav için 20 TL ücret ödemesi gerekiyor. Ödemeler, T.C. Ziraat Bankası, T. Vakıflar Bankası, T. Halk Bankası, Akbank ve T. Garanti Bankası şubelerine yapılabilecek.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-