-

İrem Okyay ve Köpeği Cash kimdir?

1 Mart 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Türkiye’nin severek izlenilen yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye programının son yayınlanan bölümüne katılan İrem ve Köpek Cash gözterisi ile herkesi kırdı geçirdi.






Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının yeni sezonunda Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın jüri üyeliğinde yeni yetenekler aranıyor. İrem Okyay köpeği Cash ile yaptığı gösteriyle beğeni topladı.
2.Tur gösterilerinden birbirinden kapışmalı ve heycanlı dakikalar yaşandı Köpeği ile yarışmaya katılan irem Okay Köpek cash ile birbirinden inanilmaz gösteriler sergiledi ilk turda Cash Sergene top atarak herkesi etkilemişti İrem Köpeği Cash ile skec tarzı bir gösteri hazırlıyarak  Yetenek Sizsiniz Türkiyenin bölümüne damgasını vurdu. Sahibine oldugunca sadık olan Cash izliyenleri etkiledi Sahibi İrem Muzik sınavına çalışırken dinlemesini isteyince Cash Muzikden rahatsiz olduğunu belirterek havlamaya başlayınca izliyenler ve juri üyeleri kahkahalara boğuldu.
Oyun oynamasını seven Cash yaptığı birbirinden show performansı ile herkesi etkilemeyi başardı. Özellikle akrobatik hareketler yapan Cash büyük beğeni topladı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur elemerinde seyirciler oy kullanıyor seyirci oyları ile % 87 alan İrem ve Cash yarı final için büyük bir fırsat yakaladılar.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-