-

Facebook Gizli Fotoğrafları nasıl görebilirim?

11 Şubat 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Facebook’ta arkadaş listenizde bulunmayan kişilerin albümlerini ve resimlerini alttaki javascript kodu sayesinde görebilirsiniz.

Facebookta gizli Fotoğrafları nasıl Görebilirim?

Yapmanız gereken öncelikle Facebook hesabınızla giriş yapmak sonra kimin fotoğraflarını görmek istiyorsanız o kişinin profiline gelin, internet tarayıcınızın adres satırına alttaki kodu yapıştırın ve enterlayın

javascript:(function(){CSS.removeClass(document.body,%20′profile_two_columns’); tab_controller.changePage(“photos”);})()

Kod Facebook Fotoğrafl Albümleri gizlilik ayarlarından gizlemeyi seçenler haricinde tüm profillerde çalışır.


Çoğu kişi facebookta arkadaş olmadığı kişilerin fotoğraflarına nasıl ulaşacağını merak ediyor. Facebookta bulunan bir açık sayesinde artık herkes arkadaş olmadığı kişilerinde resimlerine ulaşabilecek. Arkadaşı olmadığınız kişilerin albümlerini aşağıdaki javascript koduyla görebilirsiniz. Facebookta gizli fotoğrafları nasıl görebilirim?
Facebook hesabınızla giriş yapın, fotoğraflarını görmek istediğiniz kişinin profiline gelin, tarayıcınızın adres satırına aşağıdaki kodu girin ve enter tuşuna basın.
Code:
javascript:(function(){CSS.removeClass(document.body,%20′profile_two_columns’); tab_controller.changePage(“photos”);})()
Albümleri gizlilikten gizlemeyi seçenler dışında her profilde çalışır.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-