-

14 şubat sevgililer günü için hediye önerileri

12 Şubat 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sevgiliye HediyeÇalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler... Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile:) Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Sevgililer günü için ilginç bir hediye düşünüyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim. 

Sevgililer gününe ilginç Hediyeler & Bilardo Topları Duvar Saati

Erkek sevgiliye İlginç hediye fikirleriSevdiklerinize hediye edebileceğiniz, ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Hatta hediyeyi vereceğiniz kişi şayet bir de bilardo meraklısı biriyse o zaman hediyenin anlamı bir kat daha artacaktır. Kesinlikle almanızı önerdiğim bir hediye... Üzerindeki bilardo topları manyetik yeşil çuha üzerinde dönerek zamanı bildiriyor daha ne olsun? :)))) İlginç hediye arayanlar için çok isabetli bir hediye... Bilardo sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ile, evinizin veya ofisinizin duvarlarını alışılmışın dışında bir aksesuar ile tamamlayabilirsiniz. Manyetik Bilardo Saat’teki topların sihirli dönüşünü izlerken zamanın nasıl geçtiğini asla anlayamayacaksınız. Ürün hakkında: 1 adet AA pil ile çalışır. Paketin içine pil dahil değildir.

Sevgiliye İlginç Sevgililer Günü Hediyeler & Tünel Ayna

sevgililer günü hediyesiDünyaca ünlü pop starlar veya tiyatro sanatçıları, gösteri ve oyunlarından önce kendilerine ayrılmış bir odada, etrafında yüzlerce ışıl şıl aynanın karşısında makyajlarını yaparlar ya hani! Ben işte o aynaya bitiyorum. Sanatçının kendisini özel hissetmesi için sanırım, öyle bol ışıklı bir ayna tasarlanmış... Gerçi daha sağlıklı makyaj yapmaları ve kendilerini daha iyi görmeleri için olduğu kesindir de:))) Neyse şimdiki ürün, içerisinde bol ışık yansımasının olduğu özel bir çerçeve ayna! Siz de sevgilinizin kendisini özel hissetmesi için özel bir ayna arıyorsanız, buyurun! Sevgili için çok özel bir hediye olacağı kesin:)))

Sevgililer günü Hediyeleri İlginç & Şövalye Kılıcı Şemsiye

erkek için orijinal ve ilginç hediyeErkeklere alınabilecek ilginç hediyelerden bir diğeri yan tarafta fotoğrafını görmüş olduğunuz kılıç şeklinde bir şemsiye... Sizce de değişik bir hediye sayılmaz mı? Erkek arkadaşınız hem yağmurdan korunacak , hem de kendini bir kahraman gibi hissedecek... Belki de için de bir william wollace vardır kim bilir? :)))) Sıra dışı hediye arayanlar için iyi bir fikir olabilir. Romantizmin doruklarında sevgiliniz ile yürürken, yağmur başladığında da kılıcınızı çıkararak hem kendinizi ve sevgilinizi hem de kıyafetlerinizi yağmurun gazabından koruyabileceksiniz. Bu hem şık hem de çok hafif Şövalye kılıcı şemsiyeyi yanınızda taşırken kar ve yağmur size asla dokunamayacak! Kılıcınızı bir şövalye edasıyla çıkarıp yağmuru anında savuşturacaksınız. Şövalye kılıcı şamsiye ile hiçbir zaman yağmura hazırlıksız yakalanmayacaksınız, yanınızda her zaman yağmura karşı çıkacak bir kılıcınız olacak.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Komik iPhone 4/4S/5 Kılıfları

Sevgiliye ilginç HediyeSevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için şöyle komik ve her baktığında yüzünde bir tebessüm oluşturacak bir hediye önereceğim. Ancak bunun için sevgilinizin bir iPhone telefonunun olması gerekiyor. iPhone 4-4S-5 Model cep telefonu olan sevgilinize üzerinde Selçuk Erdem imzalı ve Erdil Yaşaroğlu imzalı onlarca telefon kılıfı bulabilirsiniz. Bence bu seferki sevgililer günü hediyeniz, daha önce aldığınız diğer hediyelerinizden çok daha ilginç olacak. Sıradan iPhone kılıflarından kurtulmak istiyorsanız bu kılıflar tam size göre. Türkiye’nin en iyi karikatüristlerinden Selçuk Erdem tarafından hazırlanmış lisanslı iPhone kılıfları sayesinde telefonunuzu her elinize aldığınızda gülmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.

Sevgiliye ilginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Kalpli Bıçaklık

Sevgililer günü için ilginç hediyeİddia ediyorum, belki de yüzlerce sevgililer günü hediye fikri aklınıza gelmiş olabilir ama fotoğrafını gördüğünüz, böylesine sıra dışı bir hediye fikri aklınıza gelmemiştir. Efendim, bu gördüğünüz ürün bir bıçaklık, ama diğer bıçaklıklardan farklı olarak bir kalp şeklinde tasarlanmış. Eşinize aşkınızı bu kalp şeklinde tasarlanmış bıçaklıkla ifade edebilirsiniz:))) Artık bıçakla işi bittiğinde, bıçağı yerine koyarken keyif mia lır, hüzün mü duyar takdir eşinizin:))) Bu ürünü annelere de, hediye edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim ilginç hediyelerden. Mutfaklar kalpten bıçaklıkla daha şık ve orjinal duracak.

Enteresan Sevgililer Günü Hediyeleri & Amfi Hoparlör

İlginç Sevgililer günü hediyesiMüzik keyfinizi doya doya her ortamda yaşamak ister misiniz? Sevdiğiniz ve biraz yüksek sesle dinlemekten keyif aldığınız şarkılar, laptop, cep telefonu, iPad gibi cihazların dahili hoparlörlerinden maalesef çok fazla etkileyici  olamıyor ve yüksek ses ile bizlere şarkı dinleme keyfi yaşatmıyor. İşte bu amfi tam da bu sebeple üretilmiş bir ürün. Sevgililer günü için sevgilisine ilginç ve sıra dışı bir hediye düşünenlere önerebileceğim bu ürün, 4 Adet AAA pil ile 6 Saat kesintisiz ve yüksek ses ile müzik keyfi yaşatıyor. Piknik veya tatillerde müzik keyfiniz yarım kalmayacak ve sevdiğiniz şarkıları doya doya yüksek sesle dinleme imkanı bulacaksınız. Belki de sevgiliniz ile sahilde, romantik bir akşam vakti, kumların üzerinde cep telefonunuzdan ikiniz için çalan şarkıları birlikte söyleyeceksiniz... 

Bayanlar için Sevgililer günü hediyeleri & Işık Yayan Plazma küre

Sevgililer günü için ilginç hediyeKonuya giriş yapıcam ama nasıl yapsam acaba:) Alaaddin'in Sihirli lambasını bilirsiniz, ya da fantastik Amerikan filmlerinde, kahramanımız farklı bir türe dönüşürken etrafa yayılan ışıklar vardır ya hani! İşte gördüğünüz bu üründe de, küre içerisinde bu tipten hareket eden ışıklar yer almakta. Aynı zamanda parmağınızı bu kürenin herhangi bir yerine dokundurduğunuzda ışıklar parmağınıza doğru yoğunlaşmakta! Hayret! Stres atmak için v.s. güzel düşünülmüş bir ürün. Ben bu ürünü kullanım yerlerini düşünüyorum, mesela güzel bir gece lambası olabilir. Ya da evin bir köşesine dekoratif amaçlı yerleştirilebilir. Hediye olarak nerelere düşünülebilir? Bence ilginç bir sevgililer günü hediyesi olabilir aynı zamanda doğum günü hediyesi de olabilir, çocuk odalarında kullanılabilir bilemem. Orasına artık siz karar verin:)

Sevgiliye ilginç Hediyeler & 5 km. Kadar etkili Yeşil Lazer Kalemi

Sevgililer günü için ilginç hediyeBu ürünü sevgilinize hediye eder misiniz bilmem ama ilginç olduğu için sevgililer günü için ilginç hediye tavsiyeleri arasına koymak istedim. Silahlardan hiç hoşlanmam, hatta silahsızlanma adına olabilecek her türlü anket veya eyleme gönülden destek olduğumu belirtmek isterim. Bence silahlar sadece filmlerde olmalı ve orada kalmalı gerçek hayata taşınmamalı. Şimdi durduk yere silahlardan neden bahsettiysem:) Silahlardan lazer ışığına giriş yapayım! Lazer ışığının en önemli özelliği, ışın demetinin kırılmadan belli bir hedefe doğru ulaşmasıdır. Gördüğünüz bu lazer kalem oldukça etkili bir lazer ışığına sahip bir ürün! Hatta şöyle desem sanırım daha iyi anlatabilirim, 5 km. kadar hiçbir şekilde ışığında kırılma olmadan belirli bir hedefe ulaşabilir! Nasıl net anlatabildim mi? Bu lazer ışığını, tahtada veya bir konferansta bir konuyu anlatmak için kullanabilirsiniz. Ya da evinizde ayarlanabilen özelliği ile ışık oyunları yapabilirsiniz. Bu arada lütfen! Fenerbahçe ve Galatasaray maçları gibi bir derbi maçta kalecilerin gözüne ışığı tutmayın, maçın önüne geçersiniz haberiniz olsun!:) 

Sürpriz sevgililer günü hediyeleri & Sinema Klaketi Foto Çerçeve

Sevgililer günü için ilginç hediyeHazır bir üst paragrafta Sinema klaketinden bahsetmişken, şimdi de Sinema klaketi şeklinde fotoğraf çerçevesinden bahsedelim. En mükemmel , en şahane fotoğrafınızı, sinema film karesi şeklinde bu çerçeveye koyup, fotoğrafınızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. Sevgililer günü için, sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı, bu sinema klaket resim çerçevesi içerisinde sevgilinize hediye edin...

Sevgili için İlginç Hediyeler & Araba Mesajları

Sevgililer günü için ilginç hediyeSevgililer Günü için sevgilinize sıra dışı ilginç bir hediye düşünüyorsanız, bu hediye seçeneği ilginizi çekebilir. Özellikle uzun yol şoförlerinin ve bizlere özgü Türk Aklının bir ürünü olan, kamyon arkası çok özlü ve esprili sözlere, sizler de şahit olmuşsunuzdur. Gerçekten bazı kamyon arkası sözler, insana, hayatın sırrı, ve mutlu olmak gibi, aşk hakkında öğüt verici ve güzel sözler içermektedir. Siz de arabanızda esprili ve anlamlı güzel sözler, mesajlar taşımak istiyorsanız, birbirinden esprili, araba mesajlarına göz atmanızı tavsiye ediyorum. Bu mesajları siz hediye eder misiniz bilmiyorum ama, benim çok hoşuma gitti:)))

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Portatif bükülebilen kablosuz Led Işığı

Sevgililer günü için ilginç hediyeBu ürün sizlere, gece ışıklardan kimseleri rahatsız etmeden kitap okuyabilme keyfi yaşatacak, aynı zamanda daracık karanlık bir yere ışık tutabilme rahatlığını yaşatacak, belki de tamir etmek istediğiniz ufak tefek, yakından görmenizi gerektirecek bir takım keşif veya onarım faaliyetlerinizde size ışık tutacak kim bilir. Ya da el işi yapmaya çalışan, size çoraplar, kazaklar örmeye çalışan babaanneniz için faydalı bir alet olacak:) Şu bir gerçek ki; bu 4 Adet LED ışığı önünüzü aydınlatacak portatif ışık çok işinizi görecek çok! Pil ile çalışan portatif ışık, bükülebiliyor ve ister boynunuzda, isterse bir yere tutturarak işlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz... Bu ürün de yine oldukça ilginç bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Sevgiliye ilginç Hediyeler & Bebek Kalem Not Tutucu

Sevgililer günü için ilginç hediyeBir çoğumuzun ne kadar basit ve rutin bir hayatı var öyle değil mi? Sabah kalk, elini yüzünü yıka, derken erkekler için tıraş ol, bayanlar için saç ve makyaj derken yola koyul ve iş yerinde 8-10 saat geçir. Zaman akıp geçiyor, hem de o kadar hızlı geçiyor ki, daha iki gün önce yeni bir yıla geçtik. Geriye dönüp baktığımızda önceki sene ne yapmışım acaba diye! Koskoca bir sıfır! Bazen dört duvar arasına o kadar sıkışıp kalıyoruz ki, dışarıda akıp giden bir hayat var ama, bizler sadece önümüzde bir bilgisayar ekranına kilitlenip hayatı oradan takip etmeye çalışıyoruz. Madem hayatımız çalışma masası ve bir çalışma odasından ibaret ise, o zaman buraya bir hareket kazandırmak lazım! Etrafımızda soluk, soğuk ne varsa hepsini kaldırın ve önünüze sizi neşelendirecek, gülümsetecek objelar koyun! işte bunlardan bir tavsiye! Dudağı ile kaleminizi, elleri ile not kağıtlarınızı tutacak olan ve size öpücük yollamayı ihmal etmeyen bu sevimli kalem ve not tutucu bebekler ile çalışma masanız renklensin. Sevgililer gününde veya doğum günleri için  ucuz fiyatlı minik bir hediye düşünüyorsanız aklınızda bulunsun.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Yıldız Işıklandırması Projektör

sevgililer günü hediyeleriEvinizde bol yıldızlı, romantik ve masalsı seksi bir atmosfer yaratmak istiyorsanız görmüş olduğunuz bu yıldız ışıklı projektör lamba, evinize inanılmaz bir ambiyans katacak. Sevgilinizin odasında da gidebilecek harika ve dinlendirici bir gece lambası olarak da düşünebilirsiniz...Sevgiliniz için yıldızların altında uyumak onlar için oldukça keyifli olacaktır. Bu ilginç ürünü sevgilinize, sevgililer gününde hediye edebilirsiniz. 

Erkek Sevgiliye, Sevgililer Günü Hediyeleri & Şeffaf Transparan Oyun Kartları

Sevgililer günü için ilginç hediyeSevgilinizin oyun kağıtları ile arası nasıl? Sever mi? Şayet cevabınız evet ise ve sevgiliniz iskambil kağıt oyunlarından keyif alıyorsa, size çok orijinal ve şık oyun kağıtlarından bahsedeceğim şimdi. Efendim, resimde de gördüğünüz üzere, bu beyefendinin elindeki oyun kağıdı şeffaf yani transparan! Şeffaf olması dışında, aynı zamanda Plastik malzemeden yapılmış bu ürün oldukça dayanıklı ve su geçirmiyor. Yani bu oyun kağıtları ile dilerseniz havuz başında dilerseniz plajda rahatlıkla iskambil oynayabileceksiniz. Korkmayın, şeffaf oyun kağıdının arka yüzü, arkadaşınıza elinizde ne olduğunu göstermiyor. Ayrıca kağıt hırsızlığı yaparak oyun kazanan arkadaşınız bu transparan oyun kağıtlarını pek sevemeyecek!:) Sevgililer günü için erkek arkadaşına uygun fiyatlı, ilginç bir hediye arıyorsanız, hediye seçeneği olarak aklınızda bulunsun derim. Bu ürünü ilginç bir ev hediyesi veya oyun oynamayı seven dostlarınıza doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.

Erkek sevgiliye ilginç Hediyeler & iPad Not Defteri

Sevgililer günü için ilginç hediyeHayatlarımıza bilgisayarlar ve akıllı telefonlar girdi gireli, elimiz kalem tutmaz oldu. Birçok alışkanlığımız teknoloji ile beraber tarih oldu. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir makalede cep telefonunda sms yazma ve kullanma alışkanlığının insanoğlunun başparmağını birkaç kuşak sonra belirgin bir şekilde uzatacağından, hatta baş parmağın neredeyse işaret parmağına yakın bir seviyeye geleceğinden bahsedilmişti. Bunu okuyunca çok şaşırdım açıkçası. Demek ki teknoloji sadece beynimizi dönüştürmüyor, bedenlerimiz ve uzuvlarımız da teknolojiden fazlası ile etkileniyor. Bilgisayar başında sürekli oturmak da bence popomuzun şeklinden tutun da, iskeletimizin şekline kadar bir çok şeyi etkiliyordur:) Çünkü çok fazla süre ile bir yerlerde oturmak , insanoğlunun biyolojik yapısı ile uygun değil. Neyse uzatmadan, sevgilinize yaklaşan Sevgililer günü için, tıpa tıp ipad tablet bilgisayar şeklinde, masasını renklendirecek güzel ve orijinal bir not   defteri hediye edebilirsiniz. Belki bu şekilde parmaklarını klavye üzerinde tutmaktansa, size kendi kaleminden bir şiir yazabilir:) Nerdeee!

İlginç Hediye Fikirleri & LED'li Kitap Okuma Büyüteci

Sevgililer günü için ilginç hediyeSizin de başınıza gelmiş midir acaba, özellikle aynı odada uyumak zorunda olan öğrenciler ve karı kocalar için, belli bir saatten sonra kitap okumak, uyuyan kişi yada kişilere rahatsızlık veren bir durum olduğu için, en sevdiğiniz kitabı okuyamadan uyumak zorunda kalırsınız. Bu oldukça sinir bozucu bir durumdur. Tam da okuduğunuz kitabın en heyecanlı yerinde, eşinizin "Sen hala uyumadın mı?" ya da "artık kapatsan şu ışığı, uyuyamıyorum" şeklinde sitemkar ve biraz da sinirli sözlerini duyarsınız. Şimdi size güzel bir üründen bahsedeceğim. Hem güzel, hem de çok faydalı. Artık karanlıkta köşe bucak kitap okumak zorunda kalmayacaksınız! Bahsedeceğim ürün, led ışıkları ve büyüteci ile kitap okuyan gözlerinize çok iyi bakacak! Led ışıkları ve büyüteç özelliği sayesinde, kitaptaki en küçük detayları bile rahatlıkla yatağınızda okuyabileceksiniz. Yoğun bir şekilde rapor hazırlayan, veya bir sonraki güne sunum yapmak zorunda olan , örneğin;  doktor, muhasebeci, öğretmen, avukat gibi meslekteki arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel ve en ucuz hediyelerden biri... Sevgililer Günü için ilginç bir hediye arayanlar için, tavsiye edebilirim.

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri & Çikolata Not Defteri

Sevgililer günü için ilginç hediyeBir hediyenin iyi olması demek, o hediye çuvalla para ödemeniz gerektiği anlamına gelmez.  Hediye gönülden gelen bir duygu olduğu için, önemli olan sizin, karşınızdaki kişiyi düşünmüş olmanız ve ona bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa bir hediye almış olmanızdır. Yani hediyedeki olay tamamen, hatırlanmak ve önemsenmek üzerine kuruludur. Elbette siz de hayatınızda sizin için özel ve önemli olan kişilere, bütçenizin elverdiği ölçüde hediyeler seçeceksiniz. Herkes sevgilisine bir ferrari veya iPhone telefon alamıyor bu hayatta:) Şimdi size çok tatlı bir hediyeden bahsedeceğim! Yeryüzünde herkesin en çok sevdiği tatlılardan biri olan çikolata, şimdi şık bir not defteri olarak, karşımızda. Hatta tasarımcısı bu not defteri o kadar güzel tasarlamış ki, sanki ucundan gerçek bir ısırık alınmış gibi... Dikkat ederseniz, ucunda diş izi bile var:) Bu ürünü, Sevgililer Gününde, sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Fiyatı cazip, ilginç ve iyi bir hediye olur kanaatindeyim. 

Sevgililer Günü için İlginç hediyeler & Balık Kalem

Sevgililer günü için ilginç hediyeEminim bugüne kadar yüzlerce kalem kullanmışsınızdır ama kullandığınız veya gördüğünüz hiçbir kalem, bu balık kalemler kadar etkileyici ve ilginç olmamıştır. İddialı bir laf mı ettim? Biraz sonra yazdıklarımı okuyunca bence siz de bana hak vereceksiniz. Efendim, bu kalemlerin birbirinden farklı onlarca modeli var, köpek balığı şeklinde olanı var, Balina şeklinde olanı, kılıç balığı, çekiç balığı, levrek daha sayamadığım bir çok modeli var. Bu bir mavi tükenmez kalem ve bu kalemin baş kapak kısmı ise balın kafası! Yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için sevgilinize uygun fiyatı ileilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız bence bu fiyata olabilecek en iyi hediyelerden biri. Verdiğim linkte ürün detaylarını göreceksiniz, oradaki editör arkadaş güzel de bir tavsiyede bulunmuş; Balık burcu olan veya balık hafızalı diye dalga geçtiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınıza da bu ürünü hediye edebilirsiniz.

Sevgililer Günü için İlginç hediyeler & Fotoğraf Makinesi Lensi TERMOS

Sevgililer günü için ilginç hediyeProfesyonel fotoğraf makinelerinin lenslerine benzeyen bu ilginç termos da, yine benim sevgiliye ilginç sevgililer günü hediyesitavsiyelerim arasına girmeyi başardı:) Gerçekten de ürün başlı başına orijinal bir ürün. Sevgilinize alacağınız bu hediye ile, artık uzun yolculuklarda, dilerse yanına sıcak, dilerse de soğuk içeceklerini alabilecek ve içeceği hep aynı sıcaklıkta korunmuş olacak. Görüntüsü çok orijinal olduğu için, yazın deniz kenarında, yani kızgın kumda içeceğini dilediği gibi muhafaza etmiş olacak. Bu ürünü dostlarınıza doğum günü hediyesi veya çocuklara okula içecek götürmeleri için hediye edebilirsiniz...

Sevgililer Günü için İlginç hediyeler & Disco Topu Dijital Alarm Saat

Sevgililer günü için ilginç hediyeSabahları sinir bozucu alarm sesi ile uyanmak zor mu geliyor? Ya zıııır diye öten ve kulak gıcıklayıcı klasik alarm saatler? Sabah yataktan nasıl kalkarsanız gününüz öyle geçiyor. Sabah sinirinizi bozan bir ufak şey bile, gün boyu tüm enerjinizi almaya ve sizi negatif düşünmeye sevk edebiliyor. Çoğu zaman sabah kulağınıza ilişen bir radyo şarkısı veya Televizyonda izlediğiniz bir şarkı klibi gün boyu dilinize dolanıyor değil mi? Yatak odanızı gece ve sabah eğlenceli bir havaya sokma fikri size nasıl gelir bilmiyorum ama, gördüğünüz bu disco saat, gece gök kuşağını andıran ışık oyunları ve çıkardığı alarm sesi ile, yatak odalarını şenlendirmeye aday! Kız çocukları için güzel bir doğum günü hediyesi veya Sevgililer Günü hediyesi olabilir.

Erkek Sevgiliye ilginç sevgililer günü hediyesi & Hareketli Mini Masaj Aleti

Sevgililer günü için ilginç hediyeŞehir yaşamı, uzun seyahatler, hareketsiz bir yaşam ve benim gibi masa başı iş yapanlar için, eklem yeri ağrıları veya boyun ağrıları belli bir süre sonra ciddi bir sıkıntı kaynağı olmaya başlayabiliyor. Bunu önüne geçmenin en iyi yolu spor veya belirli periyotlarla egzersiz yapmaktır. Ama gelin görün ki, bir çoğumuz bırakın spor yapmayı, ailesini bile yeterli derecede görmeye zaman bulamıyor. Ben de tam bu noktada çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve özellikle sırt ve boyun bölgelerinize, hatta saçlarınızda dökülme oluyorsa, kafanız üzerinde kan damarlarında gezdirebileceğiniz portatif bir masaj aleti öneriyorum. Bu ürünün en önemli özelliği her yere rahatlıkla taşıyabilmeniz ve pil ile çalıştırabilmeniz, uzun seyahatlerde yanınızdan ayırmayacak olmanız. Erkek arkadaşınıza, eşinize, kankanıza veya babanıza farklı bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız uygun fiyatı ile dikkat çeken bu hediyeyi önerebilirim.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Parmak Mumlar

Sevgililer günü için ilginç hediyeSevgililer günü için romantik bir hediye olmadığının farkındayım ama ilgi çekici bir hediye olduğunu düşündüğüm ve dikkatinizi çekeceğine inandığım için bu ürünü buraya eklemeyi düşündüm:))) Şayet sürpriz doğum günü hazırlığı içindeyseniz, ve bir parti yapacaksanız, burası önemli partiye davet ettikleriniz yetişkin kişiler ise parmak mum ile partiye ilginç, biraz da korkunç bir boyut katmaya ne dersiniz? Beş parmağın beşini de mükemmel şekilde modelleyen Parmak Mumlar, biraz komik, biraz gotik. Her bir parmak gerçek ölçülerinde, ve tam olduğu gibi ten renginde. Parmak Mumlar pastanın üzerine dizildiğinde, ortaya pastanın içinden size uzanan bir el çıkıyor. İşte bu yüzden Parmak Mumlar, korku soslu bir pastanın ideal aksesuarı. Ya da pastayı es geçin, Parmak Mumlar’ı bahçenizde bir yere dikin. Topraktan kopup gelen bir zombi, bir vampir görüntüsü yaratın, sevdiklerinize (ya da sevmediklerinize) korku dolu anlar yaşatın. Doğum günlerinde, Cadılar Bayramı havası estirmek istediğinizde, yeryüzüne ulaşmaya çalışan bir zombi görüntüsü yaratmak için... Parmak Mumlar, korkunun baş mimarlarından.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Kadeh Şeklinde Bar Seti

Sevgililer günü için ilginç hediyeEv ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek ilginç ve şık bir bar seti! İçerisinde tirbuşon, şişe açacağı, şişe bileziği, şişe tıpası, servis aparatı ve folyo keseceği bulunan komple bir set. İçecekleriniz için kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda sevdiklerinize özel günlerde götürebileceğiniz oldukça orijinal bir hediye. Sevgilinizeilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bir fikir olarak cepte bulunmalı diye düşünüyorum yada doğum günü için. Orjinal bir ev ve ofis hediyesi de olabilir.

Sevgiliye İlginç Hediye Önerileri & Enerjisini Sebze ve Meyveden Alan Saat 

Sevgililer günü için ilginç hediyeÇocukların büyük bir bölümü, (özelikle ilkokul ve ortaokulda okuyan çocuklardan bahsediyorum), bilime ve yeni şeyler keşfetmeye pek meraklı olurlar. Evlerinde yeni bir şeyler keşfetmek için, evin altını üstüne getirirler, evde ne var ne yok ortalığa dökerler. Bu durum, evini düzenli tutmaya gayret eden anneleri biraz rahatsız etse de, çocuğunun yeni bir şeyler öğrenecek olmasının verdiği mutluluk sebebi ile bu duruma göz yumarlar. Ben bu noktada bu tip meraklı çocuklar için, çok güzel bir doğum günü hediyesi önereceğim. Bütün enerjisini sebze ve meyvelerden alan bir dijital saat! İster bir patatesten, isterseniz elma ve armut hiç fark etmez. Bu ürünü aynı zamanda, Sevgilisine ilginç hediyedüşünenler ve ofis, bürolar için de ilginç hediye kategorisi içerisinde tavsiye ederim.

İlginç Sevgililer Günü Hediyesi & Manyetik Havada Duran Dünya

Sevgililer günü için ilginç hediyeYine bu ürün hediyenin en ilgincini arayanlara! Fotoğrafını gördüğünüz üründe, gezegenimiz olan Dünya'nın hiçbir yere temas etmeden, havada asılı kaldığını görüyorsunuz. Bu ürün de, ofis veya bir ev için alınabilecek en orijinal en etkileyici dekoratif hediyelerden biri. Aynı zamanda çocuklar için de oldukça faydalı, yeryüzündeki ülkelerin, denizlerin, göllerin hangisinin, nerede olduğunu öğrenmeleri açısından harika bir ürün. Böyle bir ürünün de aynı şekilde bir çalışma masası üzerinde olduğunu hayal edin! Görenler kesinlikle hayrete düşecek:))) Coğrafya öğretmenleri için de kesinlikle ideal bir hediye:) Bir şeyleri keşfetmeye meraklı çocuklar için de önerebileceğim güzel bir hediye:))) Aynı zamanda ilginç sevgililer günü hediyesi arayanlar için de ideal ve güzel bir hediye.

İlginç 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri & Karikatür Mousepad

Sevgililer günü hediyeleriBugüne kadar sevgilinize birçok hediye aldınız, belki bir parfüm, belki bir kalem ya da ne bileyim bir kazak. Günler ilerledikçe yaklaşan bir sonraki özel gün için, yine benzer bir hediye mi alacaksınız? Bence hediye işinin sürprizi kalmaz bu şekilde. Gelin, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer günü için bu sefer bir değişiklik yapıp, sevgilinizi şaşırtacak bir hediye alın. Hem fiyatı açısından çok uygun, hem de sevgilinizin en çok kullandığı eşyalardan biri olan komik bir mosepad hediye edin.


En Güzel ilginç Hediyeler & Renk Değiştiren LED Mumlar

Sevgililer günü için ilginç hediyeGece uğradığınız bir bara veya özel bir mekana, bir de gündüz gözü ile bakarsanız içeri bile girmek istemeyeceksiniz eminim. Mesela, dekoratif kiremitlerle örülmüş bir bar duvarına güneş ışığının içeri girdiği bir vakit girip baktığınızda, üzerini o kadar tozlu ve o kadar biçimsiz görürsünüz ki, anlatamam! Bence bu tip yerleri güzelleştiren tek şey renga renk ışıktır. Doğru ışık kullanıldığında demek ki, bulunduğu ortama muhteşem bir hava katıyor. Ben barlardan bahsettim siz bana bakmayın:) Evinizi veya sürekli bulunduğunuz bir ortamı romantik bir havaya sokmak istiyorsanız, renk değiştiren Led ışıklı mumları tavsiye ederim. Çok da güzel bir ev hediyesi olacağı kanaatindeyim. Ayrıca sevgililer günü için sevgilinize bir ev hediyesi olarak veya sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz. 

İlginç ve Esprili Hediyeler & En Baba Tavla Ustası

Sevgililer günü için ilginç hediyeBaşka bir ülkede de oynanıyor mudur emin değilim ama, biz Türklerin gelenekselleşmiş en keyifli ve en çok üzerinde geyik yapılan oyunlarının başında tavla oyunu gelir. Tavla, sadece sıradan bir oyun değildir, tavla muhabbet demektir, tavla rekabet demektir, yine tavla müthiş bir eğlence demektir. Tavla oyununu çok seven ve her yenilgisine bir kulp arayan sevdiklerinize komik ve esprili bir hediye kesinlikle çok eğlenceli ve güzel bir hediye olacaktır. Kişiye Özel olarak hazırlanan ve özel çerçevesi içerisinde en Baba Tavla Ustası Sevgililer günü için ilginç hediye kategorisi içerisine girmeyi fazlası ile hak ediyor.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Masa üzeri Düzenleyicisi Ağaç

Sevgililer günü için ilginç hediyeBazı insanlar için, bulunduğu ortamın dağınık olması durumu psikolojilerini ciddi bir biçimde olumsuz etkiler. Özellikle masa başı iş yapan insanlar için, düzgün ve verimli bir çalışma için olmazsa olmaz şey, düzenli ve derli toplu bir masa düzenidir. Yoksa ciddi şekilde, iş performanslarında düşüşler yaşarlar. Düzenli olmayı ve tertipli bir çalışma şeklini benimseyen insanlara, çalışma masalarını bir düzene sokabilmeleri için hediye olarak önereceğim bu ürün, bir ağaç şeklinde ve içerisine kalem koyabileceğiniz gibi, yine ağacın dallarına sizin için önemli hatırlatıcı notlarınızı ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda ağaç şekli ile, masa üstü için çok güzel bir dekoratif ürün! İlginç ve güzel bir hediye düşünenler için bu hediyeyi tavsiye ediyorum...

Sevgililer Günü için Farklı Hediyeler & Çekmece Düzenleyicisi

Sevgililer günü için ilginç hediyeBir davete gideceğiz ama, kıyafetimize en uygun olan çorabı bulmakta zorlanıyoruz. Ya da yine bir doğum günü partisine gideceğiz ancak en sevdiğimiz kravat ortalarda yok! Günümüzde insanların zamanı oldukça değerli, hemen hemen her şeyi artık zamanla yarışarak halletmeye çalışıyoruz, özellikle kısıtlı ve az zaman aralıklarında, aradığımız her ne ise, hemen bulmak ve işimize bakmak isteriz. Bu sebeple, belki hayatınızın en önemli buluşu olmayacak bu ama, size çekmecenizi düzene sokmanıza yardımcı olacak, dolayısı ile size zaman kazandıracak,  çekmece düzenleyicisini öneriyorum. Bu ürünü aynı zamanda, ev hediyesi, doğum günü hediyesi olarak önerebilirim.

İlginç Hediye Önerileri & Kağıt Öğütücü ve Mektup Açıcı

Sevgililer günü için ilginç hediyeKullanılmayan kağıtlardan dolayı, darmadağınık görünen masalar için harika bir çözüm geliyor. Bir nevi kağıt kıyma makinesi de diyebilirim. Ofis ve büroların, kısacası iş yerlerinin en büyük sıkıntılarından biri; biriken ve artık bir işe yaramayan kağıtların masa üzerinde yarattığı  çirkin görüntü ve bundan dolayı kişilerin önlerindeki işe konsantre olamama durumudur. Artık kullanmadığınız kağıtlarınız size sıkıntı olmayacak, kağıt öğütücü bu kullanılmayan kağıtları büyük bir zevkle kıyma haline getirecek. Marifeti bununla da sınırlı değil, aynı zamanda size gelen mektup ve zarfları da büyük bir hassasiyetle sizin için açacak. Bu arada küçük bir hatırlatma; lütfen atık kağıtlarınızı geri dönüşüm kutularına atınız. Sevgililer günü için veya doğum günleri için ilginç ve yararlı bir hediye arayanlara, ürünü hediye olarak tavsiye ederim. Ofis için de hediye edilebilir dememe bilmem gerek var mı?:)

İlginç Hediye Önerileri & Mini Lava Lamba

Sevgililer günü için ilginç hediye1960 yıllardan günümüze hala tüm dünyada büyük ilgi gören lava lambaların küçülmüş versiyonu ile karşınızda. Elinize alıp salladığınızda renkler ve ışıklar dünyasında büyülü bir yolculuğa girmiş olacaksınız. Lava lambanın hipnotize edici etkisinin olduğunu da belirtmek isterim. Şayet lava lamba hakkında daha evvel bir deneyiminiz yoksa, tam olarak neden bahsettiğimi anlamanız ne yazık ki mümkün değil. Ama Geç Kalmış da sayılmazsınız. Dokunmatik sensörü sayesinde, Mini Lava Lambayı salladığınızda aktif hele geliyor ve rengarenk ışıklar saçmaya başlıyor. Mini Lava Lamba ile inanılmaz bir şekilde stresiniz dağılacaktır. Çocuklara doğum günü hediyesi veya sevgililer gününde sevgilinize ilginç bir hediye olarak düşünülebilir.

Sevgiliye ilginç Hediyeler & Kahve Fincanı Duvar Saati

Orijinal hediyeSevgilinize, Sevgililer Günü için veya onun doğduğu gün olan, yaş gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız, size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri, görmüş olduğunuz şık ve içinde kahve varmış gibi duran duvar saati. Beyaz, kırmızı, yeşil, siyah gibi renkleri bulunan kahve fincanı duvar saati, sevgilinizin odasına veya evine alabileceğiniz harika dekoratif ürünlerden biri. Gerçekten üzerindeki fincanda kahve varmış gibi duran bu fincan duvar saati görenleri hayrete düşürecek. Sevgililer Günü için kırmızı bir gül ile birlikte verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri... 1 Adet AAA pil ile çalışır.

Erkek için Orijinal Hediye Fikirleri & Selçuk Erdem İmzalı Karikatür Duvar Saati

Erkek hediyeleriBu yıl sevgililer gününde zannedersem karikatür işlenmiş hediyeler lokomotif olacak gibi. İnsanların yoğun çalışma saatleri, sürekli dış dünyadan gelen olumsuz haberler ile bozulan morallerini düzeltmek için en güzel yöntem, onları güldürmeye çalışmaktır. Sevgililer gününde erkek sevgilinizin yüzünde bir tebessüm oluşturmak ve ona kalıcı güzel bir hediye vermek istiyorsanız, Selçuk Erdem'in çizgileri ile oluşturulmuş şık duvar saatlerinden birini erkek sevgilinize hediye edebilirsiniz. Sıradan saatleri artık bir kenara atın. Üzerinde birbirinden komik Selçuk Erdem Karikatürlerinin olduğu ahşap duvar saatleri ile duvarınız renklensin. Karikatür seven arkadaşınıza hediye edebileceğiniz ahşap duvar saatlerini isterseniz kendiniz de kullanabilirsiniz.

Orijinal hediyeler & Kredi Kartı Boyutunda Fener

Erkeğe sevgililer günü hediyesiŞimdi tavsiye edeceğim hediyenin romantik bir hediye olmadığının farkındayım, ama gerçekten ilginç ve sıra dışı bir ürün olduğu için, erkek sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak sizlere önermek isterim. Görmüş olduğunuz bu ürün, cüzdanınızda taşıdığınız bir kredi kartı boyutlarında ve hemen hemen o incelikte bir ürün. Paslanmaz çelikten üretilmiş ve 10 yıl süresince pile gereksinim duymadan çalışabiliyor. Şimdi böyle bir ürünü nasıl sevgililer günü hediyesi olarak veya doğum günü hediyesi olarak önerdin diyebilirsiniz, ama gerçekten ilgi çekici, orijinal ve aynı zamanda tasarım harikası olduğu için, belki bu tarz ilginç bir sevgililer günü hediyesi almak isteyen olabilir diye, erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak önermek istedim.

Erkek için Hediye & Orijinal Tablet Bilgisayar Kılıfları

Erkeğe sevgililer günü hediyeleriDaha çok geçmişte yaşayan erkekler için, veya o zamanın deyimi ile "Er kişi" için lazım gelen üç önemli şey vardı; At, Avrat, Silah! Bu söz bugün geçerliliğini yitirse de biraz şekil değiştirmiş durumda. Günümüzde er kişi için; iPhone, iPad, LigTV :) bunlar çok önemli bir ihtiyaç durumunda. Şaka bir tarafa da, sevgililer günü için erkek sevgilisine klasik hediyeler dışında, onun ihtiyacını tamamlayacak bir hediye arıyor olabilirsiniz. Erkek arkadaşınızın tablet bilgisayarı varsa şayet, güçlü ve orijinal bir tablet bilgisayar kılıfı sevgililer günü için veya doğum günü için erkeğe orijinal hediye olarak size tavsiye edebilirim. Tablet bilgisayarınıza ultra güçlü ve özel bir kılıf arıyorsanız Dynomighty Tablet Case tam da size göre. İkon tablet bilgisayar kılıflarının suya, toza, lekeye dayanıklı yapısı sayesinde, hem tarzınızı hem bilgisayarınızı koruyabileceksiniz.

İlginç Hediye Fikirleri & Çöp Kovası Kalemlik

Farklı ve orijinal hediyelerİlginç ve orijinal bir hediye almak için bir ton para ödemenize gerek yok. Ucuz fiyata da pekala orijinal hediye alınabilir. Mesela, gördüğünüz bu çöp kovası şeklindeki kalemlik gibi. Öğrenci çocuklara, masalarına çeki düzen vermeleri açısından doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir bence. Ya da ucuz fiyata ofis ve büro hediyesi almak isteyenler, bu ürünü düşünebilir. Yediğimiz içtiğimiz her şeyin artığını, kağıtları, ambalaj kağıtlarını kısaca çöpleri attığımız çöp kutularını bilirsiniz. Çöp kovası kalemlik aynı bu çöp kutuları gibi ama birazcık minik. Her şeyin ufağı daha sevimli olur ya çöp Kutusu kalemlik de sokaktaki pis kokulu çöp kutularının aksine oldukça sevimli ve ter temiz.

İlginç Hediyeler & Seksi Bayan Bacağı Şişe Açacağı

ilginç ve değişik orijinal hediyelerBu tip ürünlere tasarımı açısından bayılıyorum. Siz kullanır mısınız bilmem ama cidden kimin aklına böyle bir şişe açacağı yapma fikri geldiyse, bana sadece o kişiyi kutlamak kalır:))) Evinde veya ofisinde, ilginç alet edevat kullanmayı seven, sevdiklerinize alabileceğiniz harika ve bir o kadar ilginç bir hediye olur. Metal seksi bir bacaktan, şişe açma fikri kesinlikle takdire şayan. :)))) Yetkililere sesleniyorum! Bu şişe açacağının gerisi ile ne yapılacak veya ne zaman tasarlanır bacağın geri kalanı?:))) Şişelerinizi açmaya yardımcı bu açacak aynı zamanda magnet göreviyle buzdolaplarınızın da üzerini süsleyecek. Seksi şişe açacağı sevgililer tarafından çok kıskanılacak ama metalden üretilmiş olması sayesinde başına kolay kolay da bir iş gelemeyecek. Maç izleme günlerinde erkek arkadaşlarınız ve size hizmet edecek Bayan Bacağı Şişe Açacağı 9 cm boyu ile tüm şişelerin üstesinden gelebilir.

Orijinal Hediye Fikirleri & Piksel Notluklar.

Orijinal hediye fikirleriYaşadığımız bu teknoloji çağında, henüz bilgisayar ile tanışmayan insanlar, sanırım sadece Afrika veya Amazon ormanlarındaki yerleşik kabilelerdir. Bu marjinal insanlar dışında, bilgisayar ve internet ile içli dışlı olan hemen hemen herkesin tanıdığı bilgisayar ikonları, şimdi orijinal notluklar olarak karşımızda. Tıklama işareti olan el ve ok simgeleri çok şık notluk olarak sizleri bekliyor. Orijinal ve uygun fiyatlı ofis ve büro hediyeleri düşünenler ile, çocuklara çalışma masası için hediye düşünenlere bu ürünü Orijinal hediye başlığı altında tavsiye ederim.

İlginç, Sürpriz Hediyeler & Dil Çıkartan Sabit Masaüstü Telefon

Orijinal hediye
Bir hediye bu kadar mı ilginç ve etkileyici olur? Yani hediye konusunda bir blog yazarı olarak hayretler içerisinde kaldım.:))) Dil olarak gördüğünüz şey aslında bir telefon ahizesi:))) Dudak ve dişler ne kadar orjinal ve güzel duruyor değil mi? Ağzından bal damlıyor sözünü ben bu telefon için bal gibi de söylerim:))) Şaka bir tarafa, Annenize sürpriz ve etkileyici bir yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, güzel bir dudak, o dudağın içerisinde inci gibi dişlere sahip ve karşısındaki kişiye dil çıkartan, mükemmel olarak tasarlanmış bu masaüstü telefonu öneririm:))) Telefon hakkında: Ahize: Yaklaşık 16 x 6 cm - Telefon: Yaklaşık 17 x 14 x 10 cm - 1 adet hat bağlantı kablosu dahildir.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-