-

Yolanthe Cabau'nun oynadığı Türbanlı film - Turkse chick'e tepkiler

10 Ocak 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaraylı taraftarlar dört gözle  Wesley Sneijder'ın imza için İstanbul'a gelmesini  beklerken, sosyal medya aracılığıyla Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'yu ikna etmek için baskı yapıp İstanbul'un güzelliklerini anlatan mesajlar yazmaya devam ediyorlar..


Ne var ki  kötü niyetli  Ünal Aysal düşmanı kimi  internet siteleri Sneijder'in Türkiye'ye gelmemesi  ve Ünal Aysal'ın zarar  görmesi  için her yolu denemeye devam ediyorlar..

Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun  2006 yılında çevrilen kısa bir filmde  genç bir erkeğin hayallerini süsleyen Türbanlı kadını oynamasını  rezillik  olarak değerlendiren bu sığ zihinler, kamuoyunu  manipule ederek  dincilik yapmaktalar..


Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder'in  Türkiye'ye gelmesini rezillik olarak değerlendiren bu kafalara göre  aslında  Sneijder'in Türkiye'ye gelmeme  sebebi eşinin çevirdiği  bu kısa  film dolayısıyla  müslüman bir ülkeye  gelmesi durumunda  gazetelerde ve kamuoyunda  aleyhinde  yapılacak  haberler nedeniyle  huzursuzluk çıkma ihtimali..






0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-