-

Snejdeir’in eşini Kuyt'un eşi ikna ediyor

10 Ocak 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Snejdeir’in eşiyle yakın arkadaş olan Gertrude Kuyt’ın G.Saray ve İstanbul hakkında olumlu sözleri sarı-kırmızılıları umutlandırdı


G.SARAY, Wesley Sneijder’i kadrosuna katabilmek için ekonomik olarak tüm imkanlarını seferber ederken, oyuncuyu ikna etmek için sarı-kırmızılılara beklediği asist F.Bahçe cephesinden geldi. Asisti yapan ise sarı-lacivertli ekibin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ın eşi Gertrude Kuyt’tan başkası değil.

WESLEY Sneijder’in G.Saray’a gelebilmesinin yolu eşi Yolanthe Cabau Sneijder’i ikna etmekten geçerken, Gertrude Kuyt bu konuda önemli bir görev üstlendi. Hollanda Milli Takım’dan arkadaş olan eşleri gibi Yolanthe Cabau ile Gertrude Kuyt’ın da aralarından su sızmıyor. Gertrude Kuyt’ın İstanbul ve ezeli rakip G.Saray hakkında arkadaşına oldukça olumlu ifadeler kullandığı öğrenilirken, Yolanthe Cabau’nun sık sık konuştuğu arkadaşının sözlerinin ardından Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.
Yengeler kavuşuyor
WESLEY?Sneijder ve Dirk Kuyt’ın dostlukları uzun yıllardır sürerken eşlerinin de arasından su sızmıyor. Yolanthe Cabau Sneijder ve Gertrude Kuyt’ın Londra’da Heitinga’ın eşi Charlotte Heitinga ile gittikleri partide çektirdikleri bu fotoğraf samimiyetlerinin göstergesi oldu.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-