-

Galatasaray Kevin Prince Boateng'i transfer etmek istiyor

10 Ocak 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'le anlaşmanın son aşamasına gelen Galatasaray, Milan'ın yıldızı Kevin Prince Boateng için de teklifte bulundu.
İtalya Serie A'da Milan forması giyen Gana asıllı Alman yıldız Kevin Prince Boateng, geçen hafta ırkçı saldırıların hedefine uğramış ve İtalya'dan ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray, yıldız futbolcu için 15 Milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarırken, 4 Milyon Euro da futbolcu için teklifte bulundu...
Sarı-Kırmızılı yöneticilerin futbolcuyu ikna çabalarının sürdüğü, Milan Kulübü'nün de futbolcunun kararı doğrultusunda karar vereceği gelen bilgiler arasında

Galatasaraylılar, İnterli Wesley Sneijder'den haber beklerken bir bomba açıklama da Milano kentinin diğer büyüğü Milan'dan geldi..

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Galatasaray'dan Kevin-Prince Boateng için teklif aldıklarını ancak bu teklifi reddettiklerini söyledi. Galliani, Boateng'in hiçbir kulübe satılmayacağını ve Milan'da kalacağını da belirtti.

(Eurosport)

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-