-

Terazi burcu 2013 yorumları - Yeni yılda teraziler ne yapacak?

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Teraziler Ocak ayının ilk haftasında  herkesten daha da şanslısınız. Spekülatif konularda karar alabilir, stratejilerinizi etraf fınınizdekilere rahatça anlatabilirsiniz. İşle ilgili keyifli ve yaratıcı görüşmeleri bu günlere alın. Güzel bir anlaşmaya imza atacaksınız. Ama bu durum başka bir şeyden vazgeçmenize neden olacak Artık eski şeyler değil, yeni şeyler sizi mutlu edecek Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile kısa iş gezileri, müşteri ziyaretleri, internette aktif iletişim için fırsat kapıları açılıyor. Para alanınıza geçen, bereketli gezegen Venüs sayesinde, Özellikle Ocak ayının ortalarına doğru ve sonrasında birkaç hafta boyunca ek gelir elde etmeniz, kazancınızı artırmanız mümkün.

Yine, Geçtiğimiz yılla kıyaslandığında bu dönem sizin için daha rahat geçecek Sevgili Teraziler. Burcunuzdaki Satürn, 2009 yılından beri sizi test ediyor. Satürn'ün etkilerini hafifleterek biraz nefes almanızı sağlayacak. Birkaç yıl sürecek değişim dönüşüm sürecinde İşle ilgili borçlandıysanız, 2015 yılına kadar bu borçla ilgili hızlı bir trafik sizi bekliyor. Hayatınızı değiştirebilecek seyahatler, dış ticaret olanakları, reklam, bilişim veya yayıncılıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Yinede iş hayatı ve kariyerle ilgili en zor yorum yapılabilecek burçlardan birisiniz.

Bazı Teraziler büyük ilerleme gösterecekken, bazıları sıkıntılar yaşayabilir. Eylül doğumlu Teraziler, riskli adımlar atmamaya özen göstermeli. 14-22 Ekim aralığında doğanlar, Eşiniz, ortağınız veya uzun zamandır beraber olduğunuz kişiden sürpriz haberler alabilirsiniz, onun hayatıyla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir veya birlikte aniden seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz Aniden evlenme kararı alabilirsiniz. Kazanacağınız çok şey var.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-