-

Başak Burcu 2013 yorumları - 2013'de neler olacak?

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Başaklar yöneticiniz Merkürün düzelmesiyle hayatınız bir anda ivme kazanacak ama ilk önce Ocak ayı başındaki aksama ve karışıklığı atlatmanız gerekiyor. Alternatif olarak kariyerinizde önemli bir dönüm noktasından geçebilirsiniz. Gelişmeler hangi yönde olursa olsun koruma altındasınız; önümüzdeki yaza kadar başarı potansiyeliniz çok yüksek. Eviniz, başka bir mülk ya da babanızla bağlantılı bir para konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. .Eleştiri veya şikâyetlere açık günler. Herkes yeterince politik olmayabilir. Eleştirilere olumlu karşılık vermeniz yararınıza olur. Siz istikrarlı ve istekli çalışmalarınıza devam edin. 

Bir şeyi elde etmek, zorlaşabilir Özenli olduğunuz takdirde, gelecekteki projeler için önemli tohumlar ekebilir, yeni kanallar açabilirsiniz. Her şeyin az bir zaman alacağını hesaba katın. Son yıllarda çektiğiniz maddi zorlukların ardından yepyeni bir sayfa açmak üzere olabilirsiniz, zira aralık başında yeni başlangıçları motive eden bir yeniay doğuyor sevgili Başaklar. Ay kariyer evinizde ilerliyor Bu yeniayın bu döneminde Ay'ın kaderci kuzey noktası ile birleştiğinde yıl boyunca dalgalı etkileriyle size diğer bir sihirli an yaşatabilir. Bu ender buluşma sahip olabileceğiniz ruhsal özgürlük İçin bir hatırlatma olacak Elde ettiğiniz kar banka hesabınızda görülmeyebilir ama yinede çok değerli.

Başakların yer değiştirmesi gündeme gelecektir. Bu değişiklik eğer sizin için zorluklar içeriyor ancak uzun vadede faydalı olacaksa duygusal düşünmemeli, mantıklı hareket etmelisiniz. Belki iş hayatına atılabilir, farklı bir yere taşınabilir, sevdiğiniz ortamdan uzaklaşmanız gerekebilir. Ancak kestirme yollardan kaçınmanız gerekecek. : Kısa not: Eğer bir bitiş yaşanırsa daha iyisine sahip olabileceksiniz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-