-

Halis Özkahya Kimdir - Galatasaray- Fenerbahçe maçı hakemi belli oldu

12 Aralık 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya oldu. Derbide Özkahya’nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Volkan Narinç yapacak.
        
Bu kararla birlikte Galatasaray yönetiminin korktuğu başına geldi.
Oyuncuları kartla sakinleştirmesi Galatasaray'ı endişelendiriyor
Sarı-kırmızılılar, oyuncuları kartla sakinleştirmeye çalışan bir anlayışa sahip hakem Halis Özkahya'nın zorluk derecesi yüksek derbi maça atanmasını istemiyordu. Galatasaray yönetimi kendi seyircisi bile olsa Özkahya'nın tribün baskısından etkilenmesinden ve Trabzonspor maçı öncesi kartların kontrolünü kaybetmesinden korkuyor.
HALİS ÖZKAHYA'NIN İKİNCİ DERBİSİ!

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Halis Özkahya yönetecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak karşılaşmada görev alacak Özkahya, kariyerindeki 2. derbi maçı yönetecek.

Halis Özkahya, geçen sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Final play off maçını yönetmişti. Bu maçta sarı-lacivertliler rakibini 2-1 yenmişti.

Hakemlik kariyerinde toplam 102 maçta düdük çalan Halis Özkahya, bu sezon ise 8 karşılaşmada görevlendirildi. 25 golün atıldığı 8 maçta, 4 maçı evsahibi 2 maçı ise deplasman takımları kazanırken, 2 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Bu sezon oynanan 8 maçta Halis Özkahya Fenerbahçe’nin 2, Galatasaray’ın ise 1 maçında düdük çaldı. Fenerbahçe, Gaziantepspor’u 3-0, Orduspor’u 2-1 yenmeyi başarırken, Galatasaray ise başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalmıştı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-