-

Aslan Burcu 2013 Yorumları - Aslan Burcu Neler yaşayacak?

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



Sevgili Aslanlar Ocak ayında kariyerinizde yeni bir dönem başlıyor.. Maddi açıdan ise olağanüstü bir durum yaşanmayacağa ve para akışı normal rutininde devam edeceğe benziyor, ancak bazı bonuslar aya daha da şanslı hâle getirecek. Ve bazı Aslanlar (doğum haritalarına göre) gerçekten çok yüksek kazançlar sağlayabilirler. Otorite konumundaki kişilerle maddi anlamda görüşmeler, iş değişikliği, statünüzle ilgili değişimler göze çarpabilir. Taşlar yerinden oynuyor Sürprizler geliyor.

7 -8 Ocak 2013 tarihlerinde ikili konuşmalarda, önemli karar alımlarında sakin ve rahat olmaya çalışın. İşin içine 'ego' ve 'gurur' karışırsa, herkes zorlanabilir. Alanında isim yapmış ünlü kişilerle arkadaşlık söz konusu olabilir. Bu kişilerle sohbetleriniz, geliştireceğiniz ilişki size yepyeni kapılar açabilir. Bu etki sadece her on iki yılda bir oluşur, yaşayacaklarınızın bir ön izlemesi. Bu alanda zaman zaman finansal konuları alt üst eden Uranüs’ün aksine, sekizinci evinizdeki Neptün ceplerinizi altınla da doldurabilir, kayıplara da yol açabilir.

Her ikisi de yaşanacak. Bütçeleme ve karar alma konularında dikkatli olursanız, olumlu olasılıkları artırabilirsiniz. O yüzden en iyi şekilde değerlendirin Yine, bir arkadaşınızın yüklü bir borca ihtiyacı olmasıyla us te tabi tutulacak. Bu arada, içinde kısa süreli ayrılıklar gündeme gelebilir. Çıkılacak seyahatler yenilenmenizi sağlayabilir. …Sevgili Aslanlar. Aralık ayı sizin aşk ayınız olacak. Aralık ayının ortalarına doğru kendini göstermeye başlayacak farklı bir etki daha var ki buna bayılacaksınız! Çok sayıda gezegen sizin gerçek aşkı temsil eden beşinci evinize girecekler. Bir yandan da ilişkilerinizi tazeleme fırsatı bulabileceksiniz…


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-